Kelemen Anna: "Magamnak nem is tudom mikor vettem utoljára repülőjegyet"

nyuszilány Kelemen Anna repülés celeb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kelemen Anna elárulta, hogy mindig voltak körülötte férfiak, de sosem volt ˝hivatalos˝ a kapcsolata, hiszen erről akkor érdemes beszélni, ha megkérik a kezét. Erről és arról is mesélt, hogy mivel, illetve kivel töltené a nyarat.

˝A hivatalos kapcsolatig lehet váltogatni és tapasztalatokat szerezni, úgyhogy én kisasszony vagyok˝ - árulta el az egykori nyuszilány Fem3 Café műsorában, ám hivatalos kapcsolata még nem volt. Anna azt is hozzátette, hogy nyáron például szívesen ellátogatna Barcelonába,

persze nem egyedül.

"Egyedül még sohasem ültem repülön, mert magamnak nem is tudom mikor vettem utoljára repülőjegyet" - szögezte le.

Kelemen Anna: "Szeretek idegenekkel ba..ni!"

Ezzel a mondattal indult Kelemen Anna első könyvének sajtótájékoztatója. A műből többek között képet kapunk olimpiai bajnokaink, és politikusaink szexuális életéről. A teljes cikket itt elolvashatod!
Hűha! Így fest Adele smink nélkülhttp://www.life.hu/sztarok/20160722-vegre-lathatjuk-adelet-smink-nelkul.htmlAz énekesnőt a védjegyévé vált tusvonal és műszempilla nélkül nélkül fotózták le, ez pedig azért is hihetetlen, mert egy rosszul sikerült lesifotó után azt nyilatkozna, hogy soha többé nem jelenik meg smink nélkül. TV + Sztárok--Till Attila elhagyná Magyarországot Amerikáért?http://www.life.hu/sztarok/20160722-till-attila-akar-hosszabb-ideig-is-el-tudna-kepzelni-az-eletet-amerikaban.htmlTill Attila és felesége már régóta tervezte, hogy egyszer ellátogatnak New Yorkba. Az álmuk pedig végre valósággá vált, ráadásul a műsorvezető olyannyira megszerette a várost, hogy még azt is el tudná képzelni, hogy egy-két évig ott éljen. TV + Sztárok--Robbie Williams az anyósával osztja meg a hálószobáját?http://www.life.hu/sztarok/20160722-robbie-williams-az-anyosaval-osztja-meg-a-haloszobajat-vagy-megsem.htmlSzokatlan fotót osztott meg a nyilvánossággal Robbie Williams felesége, Ayda Field. Úgy tűnik, hogy családi életükben teljesen elfogadott, ha Robbie, az anyósa és Ayda egy ágyban szunyókálnak. TV + Sztárok--Kiss Ramóna durván nekiment Nyári Diánakhttp://www.life.hu/sztarok/20160722-igy-tepte-meg-kiss-ramona-nyari-diat.htmlReméltük, hogy Kiss Ramóna és Nyári Dia egy csúnya nézéssel lerendezik a nézeteltérést, de nem így lett. Ramóna ugyanis nekirontott Diának, aki bár próbálta, de nem sikerült tökéletesen kezelnie a helyzetet. TV + Sztárok--Michelle Obama igazi bulimacskává változott Missy Elliott melletthttp://www.life.hu/sztarok/20160721-hihetetlen-michelle-obama-igazi-bulimacskava-valtozott-missy-elliott-mellett.htmlVajon mi sül ki abból, ha a first lady, Michelle Obama, és Missy Elliott egy remek humoristával, James Cordennel kerül egy autóba? Mutatjuk! TV + Sztárok--Kínos pillanatok áldozatává vált Magyarország legszebb nője, Gelencsér Tímeahttp://www.life.hu/sztarok/20160718-kinos-pillanatokat-elt-at-gyozelmekor-gelencser-timea.htmlVasárnap este kiderült, hogy Gelencsér Tímea képviseli kis hazánkat a Miss World 2016 versenyén Washingtonban. Ám az öröm nem volt felhőtlen: a szépség elárulta, hogy egy elég ciki helyzetben találta magát az eredményhirdetés alatt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.