Az idei olimpiát számos probléma övezi, ezért sokan döntöttek úgy, hogy nem vesznek részt a játékokon. Már néhány sportoló is visszamondta a részvételt, de a nézők közül is van bőven olyan, aki nem hajlandó Rióba utazni.

Rengeteg probléma övezi a riói olimpiát, többek között politikai belviszályok is súlyosbítják a helyzetet, de a létesítményekkel is akadtak problémák. Sokan féltek, hogy nem is készülnek el időre, de ha mégis, azok az épületek is kifogásolhatóak, mint például a koszos és kilógó vezetékekkel teli olimpiai falu.

Forrás: Twitter/heads_together

Ha ez mind nem lenne elég, a zikavírustól is okkal rettegnek az országban, ezért többen is úgy döntöttek, hogy nem látogatnak ki az olimpiára. A játékosok közül is akadnak páran, akik visszamondták a részvételt, néhány híres személy is úgy döntött, inkább otthonról nézi az ötkarikás játékokat.

Katalin hercegné és Vilmos herceg rettegnek a zikavírustól, így bejelentették: nem látogatnak ki az olimpiára, és így tesz Harry herceg is. Azután döntöttek az otthon maradás mellett, hogy Charlene monacói hercegné is visszamondta az utazást.