A 24 éves gödöllői lány egy nappal a születésnapja után hazafelé tartott az autójával. Mikor kiszállt, hogy kinyissa a kaput, egy férfi bepattant a járó motorú gépjárműbe, és elhajtott vele, ám a lány a kocsiba kapaszkodott.

A Turay Ida Színház munkatársa, a 24 éves Zsófi tragikus módon hunyt el. Születésnapja után egy nappal hazatért Gödöllőre, amikor azonban ki akarta nyitni a kaput, egy férfi elhajtott az autójával. A lány viszont belekapaszkodott a járműbe.

Képünk illusztrációForrás: Thinkstock

Perceken keresztül vonszolta magával a férfi a nőt, majd padlógázt adott, és végül egy vízelvezető árokba borult. A nő a kocsi alá szorult, az életét vesztette – adta hírül a Hírpress. A színház igazgatója így búcsúzott egy fiatal lánytól. „Egy napsugárral kevesebb a földön, egy csillaggal több lett az égen. 2016. július 28-án egy aljas, kisstílű gazember elrabolta színházunk legszebb mosolyát. Gödöllőn el akarta lopni Zsófi autóját, de ő nem hagyta. Harcolt, küzdött érte, mint mindig mindenért, de végül ez a kis törékeny lány maradt alul. Ez a szőke, csupa mosoly, örök pozitív, energikus, kedves lány nincs többé. A nézők hiába keresik majd a pénztárban, nem lesz ott, hogy segítsen, hogy az új előadásokról meséljen. Fiatal volt, kedves és szép. Tőle fosztott meg bennünket egy gyilkos, aki elfutott a tett színhelyéről” – idézte Darvas Ilona szavait a Blikk.