A meggyilkolt Vivien apja igényt tart az örökségre

Forrás: Facebook/Eltűnt Emberekért -
örökség Kakucs Vivien apa hagyaték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szörnyű tragédia után még a nehézségekkel is szembe kell néznie Vivien édesanyjának. A meggyilkolt lány apja – aki állítólag nem is törődött a gyerekekkel – igényt tart a fiatal hagyatékára!

A Népligetből tűnt el a 20 éves lány márciusban, később kiderült, hogy egy barátja brutális módon meggyilkolta. A fiatal lány családja talán soha nem tudja túltenni magát a tragédián, de állítólag édesapjának most a hagyaték kérdése a legfontosabb.

Forrás: Facebook/Eltűnt Emberekért

Az apa állítólag nem élt együtt már a családdal, a gyerekekkel sem törődött, de igényt tart Vivien hagyatékára, főleg arra az autóra, amit a fiatal lány a nagyapjától kapott. A lány édesanyja azt mondta, többször kérte az apát, mondjon le az örökségről, de az nem hajlandó aláírni a lemondó nyilatkozatot.

"A gyászon kívül még ezekkel a nehézségekkel is meg kell küzdenem!

A kocsival hordta szegény kislányom a kisebbeket mindenhova" - mondta az anya a Blikknek, aki nem tud túllépni gyermeke meggyilkolásán. "Megnéztem a koporsóban a lányomat. Olyan kicsi volt! Vivi benne van a mindennapjainkban. A fürdőszobában is kitettem a ruháját, mintha ott lenne. Van olyan darab, amit nem mostam ki: rajta van az illata. Azt meséltük a kicsiknek, hogy felköltözött az angyalok közé. Most várják a karácsonyt, azt hiszik, angyalként visszatér Vivien" - mondta könnyek között Vivien édesanyja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.