Nem hosszabbította meg a Médiatanács a Class FM frekvenciaengedélyét, így a rádió sorsa, és Balázsék állása is veszélybe került, ahogy munkatársaiké is. Bochkor Gábor elmondta véleményét a helyzetről.

Hiába szeretik az emberek a Class FM-et, és a Sebestyén Balázs, Vadon Jani, valamint Rákóczi Feri által vezetett Morning Show-t, a Médiatanács úgy döntött, nem hosszabbítja meg a csatorna frekvenciaengedélyét. Ezzel a három műsorvezető és megannyi kollégájuk állása került veszélybe, ugyan megpályázhatják újra a frekvenciát, mégis sokan tartanak attól, hogy örökre el kell búcsúzniuk a rádiótól.

Forrás: Music FM / Facebook

Bochkor Gábor ismeri a helyzetet, ő a Neo FM megszűnésekor került ugyanebbe a szituációba. Akkor Balázs a támogatását fejezte ki felé, most Bochkor Gábor is elmondta véleményét. "Nagyon sajnálnám, ha nem lenne Morning Show. Pályám során Balázs volt az egyetlen igazi konkurenciám, és szeretném, ha ez így is maradna. Ha úgy alakul, hogy tényleg nem működhet tovább a Class FM, így a reggeli műsora sem, akkor nagyon remélem, hogy az csak egy ideiglenes állapot lesz" - árulta el Bochkor Gábor a Borsnak.