Akár teljesen kiszorulhat a TV2-ből Hajdú Péter. Sajtóértesülések szerint a Showtime-nak biztosan nem lesz folytatása, de lehet, hogy az Aktív című műsort sem Hajdú cége gyártja majd januártól.

Nagy változások jönnek a Tv2-nél, amik egy része már be is indult: új csatornákkal és műsorvezetőkkel erősít, több régi motorostól pedig megváltak. Hajdú Péter produkciós cége több műsort is gyártott a TV2-nek, műsorvezetőként pedig a Showtime című produkcióban szerepelt.

Forrás: Showtime Hajdú Péterrel

Nagyon úgy tűnik azonban, hogy nem váltotta be a Showtime a hozzá fűzött reményeket, ugyanis a Népszabadság információi szerint lekerül a műsorról, mivel sokallták a költségeit, amihez képest kevés nézőt vonzott. Hajdú Péter azonban annyira bízott a műsor sikerében, hogy korábban úgy nyilatkozott, visszavonul, ha megbukik.

Forrás: Facebook/Hajdú Péter

A lap szerint az is előfordulhat, hogy a Frizbi Entertainment Kft. idővel teljesen kiszorul a csatorna műsorkészítői közül. Hajdú Péter annyival kommentálta az értesüléseket, hogy 9 adást terveztek még, de aláírt szerződésük nincsen. A lap úgy tudja, hogy az általa gyártott Aktívra az év végéig van szerződése, de januártól ezt is más gyártja majd. Több oka is lehet annak, hogy Hajdú Péter kiesett a TV2 kegyeiből. A Showtime eleinte szép számokat hozott, de a végére visszaesett. Állítólag azt sem vették jó néven a csatornánál, hogy nem tudta ott tartani Friderikusz Sándort. Ráadásul a Hajdú Péterre bízott Naplót sem sikerült beindítani. Sokakat meglep annak a lehetősége, hogy mellőzik Hajdú Pétert, de logikus lépés is lehet, hiszen a TV2 több gyártóját is lecserélte az RTL Klub korábbi beszállítójára.