A színész hónapokkal ezelőtt botrányokkal vonult ki a magyar művészvilágból. A hírek szerint azonban hamarosan visszatér, sőt már több előadást is meghirdettek a nevével. 

"Nem színházban szeretnék dolgozni, inkább átállok a produceri, rendezői oldalra" - nyilatkozta anno a Mokkában a színész. Most fordult a kocka: augusztus 10-én az egri Líceum Udvarban már ő játssza Vince Fontaine szerepét a Grease musicalben, és nem Hujber Ferenc. Bár korábban Gesztesi a főpróba előtt hátrált ki a Grease című musicalből, a Ma estére szabad a kecó című vígjáték győri előadására pedig egyszerűen nem ment el december elején, a színházak a jelek szerint megbocsájtottak neki - írja a Blikk.  

Forrás: Aquaworldresort.

"Kikötésem volt, hogy Gesztesi Károly is fellépjen a társulattal, és ezt a szerződésbe is beleírtuk. Ígéretünk van rá, hogy itt lesz. A megváltott jegyek érvényesek, és nem is nagyon váltották vissza őket" - közölte a lappal Nyakó Béla, a Kisvárdai Várszínház és Művészetek Háza igazgatója. Egy biztos: augusztus 5-én és 9-én a Grease siklósi és gyulai bemutatóin még Hujber énekel, tizedikén viszont Gesztesi lép színpadra.