Leesett az állunk! Megtalálták Jim Carrey orosz hasonmását

Oroszország Jim Carrey színész dublőr Hasonmás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
  Nemrég a Redditen, majd a Twitteren kezdett terjedni egy kép egy orosz férfiról, aki megszólalásig hasonlít Jim Carreyre. Nem is csoda, hogy mindez óriási meghökkenést váltott ki a netezőkből, de még a színész is meglepődött.

jim Carrey orosz hasonmásától hangos most a világháló. Az orosz férfiról egyelőre semmit sem tudni, ám az internet máris Jim Carrey hasonmásaként ismeri. Najó, kicsit vékonyabb és

a frizurája is elég furcsa.

Forrás: Twitter

Mindenesetre a fotó eljutott Jim Carrey-hez is, akitől a TMZ kérdezte meg, hogy mit szól az ikertestvéréhez. A színész örült, és azt is megígérte, hogy találkozik majd vele, hogy készüljön egy közös fotó - számolt be aTMZ.

Kim Kardashian találkozott a hasonmásával, és eléggé kiakadt!

Kim Kardashiannál eléggé kicsapta a biztosítékot, amikor a bőrgyógyászati klinikán támadta le az állítólagos legjobb barátja, aki ráadásul a kamerák kereszttüzében odavonszolta a sztár hasonmását, Kamilla Osmant is. A teljes cikket itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.