Kamerák előtt teregeti ki magánéletét Szabó Zsófi

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
Pimaszúr Nyerő páros Szabó Zsófi Valkó Eszter Pumped Gabo Peller Anna Juhász Judit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem sok hírt hallat magáról Szabó Zsófi, a csinos műsorvezetőt mostanában a képernyőkről is hiányolnunk kell. Azonban nemsokára újra visszatér a tévébe, ráadásul a magánélete sem lesz akkora titok, mint eddig volt: egy új valóságshow-ban fedi fel!

A magánéletét féltő Szabó Zsófi ezentúl nem túl sok titkot tud elrejteni a kíváncsi szemek elől. Párjával, Kis Zsolttal együtt szerepelnek majd egy új valóságshow-ban, ahol éppen a szerelmüket kell bizonyítani!

Fotó: Marton Szilvia/Origo

Az RTL Klub új műsora a Nyerő páros nevet kapta. Nyolc ismert szerelmespár fog vetélkedni egymással: Gergely Róbert és színésznő párja, Némedi-Varga Tímea, a focista Kabát Péter és Róka Adrienne, valamint „Pimaszúr" Papp Gergő és felesége Juhász Judit. Peller Anna színésznő Lukács Miklóssal, Valkó Eszter pedig Radócz Péterrel méreti meg magát. Láthatjuk majd Pumped Gabót és barátnőjét, Sebestyén Ágnest is, valamint az Éjjel-Nappal Budapestből megismert Király Pétert és Kovács Dórát, és természetesen ott lesznek Zsófiék, akik eddig kifejezetten óvták a magánéletüket.

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi

"Tudom, hogy hihetetlenül hangzik, de amikor felkértek bennünket a műsorra, Zsolti volt az izgatottabb. Eddig nem szeretett volna szerepelni és bevallom, azért sem rajongott soha, ha valamilyen nyilvános rendezvényen kellett megjelennie. Most mégis ő volt az, aki rávett, hogy vállaljuk el a dolgot.

Szeretné, ha az emberek megtudnák, hogy milyenek vagyunk valójában

és a Nyerő Párosban a nézők az igazi arcunkat látják majd. A rengeteg pletyka után bízunk benne, hogy így jobban megismernek majd bennünket. A bizalommal egészen biztosan nem lesz baj, tökéletes köztünk az összhang és megígérhetem, hogy minden feladatot igyekszünk maximálisan teljesíteni!" - mesélte Zsófi a Blikknek, aki párjával már az esküvőjük időpontját is kitűzte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.