Szabó Zsófiék kitűzték az esküvő időpontját

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi -
esküvő Szabó Zsófi műsorvezetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi boldogságban úszik: szerelmes és párjával, Zsoltival már az esküvőjük dátumát is kitűzték.

Már a szerelmesek eljegyzése óta folynak a találgatások, hogy Zsófi és párja, Zsolt vajon mikor fognak oltár elé állni, ám most végre választ kaphatunk a kérdésre:

ősszel valóban egybekelnek.

"Mindketten azt szeretnék, hogy a szeretteik ne szenvedjenek hiányt semmiben, így rengeteg helyszínt megnéztek szerte az országban. Nem volt könnyű dolguk, de sikerrel jártak" - mesélte a páros egyik ismerőse a magazinnak.

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi

Az informátor azt is hozzátette, hogy már az őszre tervezett nagy nap pontos időpontja is megvan.

Bíró Ica: "Nem pazarlok időt az egyéjszakás kalandokra!"http://www.life.hu/sztarok/20160804-biro-ica-nem-pazarol-idot-az-egyejszakas-kalandokra.htmlA Metal Lady már évek óta küzd a devizahitelével, és úgy érzi, addig nem is tud beengedni egy férfit az életébe, amíg anyagi helyzete nem rendeződik. TV + Sztárok--Leonardo DiCaprio édesanyja most tényleg felkötheti a gatyájáthttp://www.life.hu/sztarok/20160804-a-vilagsztar-leonardo-dicaprio-edesanyja-felkotheti-a-gatyajat.htmlKöztudott, hogy Leonardo DiCaprio szereti a változatosságot, már ami a magánéletét illeti, ám kapcsolatai legtöbbször csupán tiszavirág életűek. Leo saját elmondása szerint is édesanyját keresi a nőkben. Ezt és a színész párkapcsolatait is górcső alá vettük. TV + SztárokAFPDombóvári István popsztárként debütált a Class FM reggeli műsorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20160803-hoppa-dombovari-istvan-popsztarkent-debutalt-a-class-fm-reggeli-musoraban.htmlSebestyén Balázs helyére kedd reggel Dombóvári István ült be Vadon Jani és Rákóczi Feri mellé. TV + Sztárok--Hódi Pamela rablás áldozata lett - Végre előkerült a táskájahttp://www.life.hu/sztarok/20160803-elokerult-hodi-pamela-taskaja.htmlBerki Krisztián a közösségi oldalán köszönte meg, hogy elkapták azt a tettest, aki hetekkel ezelőtt ellopta kedvese táskáját. TV + SztárokOrigoDopeman: "Fizetek Hajdúéknak, csak béküljenek ki!"http://www.life.hu/sztarok/20160730-dopeman-meg-fizetne-is-azert-hogy-sarka-kataek-kibekuljenek.htmlPityinger László, alias Dopeman sem hagyta szó nélkül a napokban kirobbant hírt, miszerint Sarka Kata elköltözött férjétől, ugyanis válságban a házasságuk. A rapper most pár tanácsot, sőt egy kisebb pénzösszeget is felajánlott Hajdúéknak, ha ellátogatnak békítőshow-jába. TV + Sztárok--Ezek voltak Heath Ledger utolsó szavaihttp://www.life.hu/sztarok/20160729-kiderult-hogy-mik-voltak-heath-ledger-utolso-szavai.htmlNyolc és fél évvel azután, hogy Heath Ledger gyógyszertúladagolásban elhunyt, az édesapja elárulta, hogy mit mondott fia, mikor utoljára beszélt a testvérével... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.