Nagy veszteség érte Auréliót!

Forrás: Facebook/VV Aurelio -
rablás VV Aurelio autó táblagép
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindig történik valami Aurélióval, ami bosszúságot okoz neki, és anyagi károkat is. Legutóbb hatalmas összeget bukott a fogadásokkal, most pedig az autóját törték fel!

Dühös Facebook-posztban tudatta ismerőseivel Aurélio, hogy nagyon szerencsétlenül járt. A Való Világból ismert celebre mostanában rájár a rúd, és több anyagi kára is keletkezett az elmúlt hónapokban.

Forrás: Facebook/VV Aurelio

Legutóbb a fogadásokon bukott hatalmas összeget, most pedig feltörték autóját! Posztjából kiderül, hogy szinte mindent elvittek belőle, ami mozdítható. A csomagtartón keresztül lopták el értékeit. Egy drága táskája is eltűnt az összes személyes iratával együtt, de nem is ez a legszomorúbb az esetben! Ami a legjobban fáj neki, hogy a táblagépét is eltulajdonították, amin édesapjával közös emlékei voltak. A celeb apukája kevesebb mint egy éve hunyt el.

Elképesztő sztárkívánságok a Sziget fesztivál kulisszái mögötthttp://www.life.hu/sztarok/20160809-elkepeszto-sztarkivansagok-a-sziget-kulisszai-mogott-rihanna-prince-robbie-martin-garrix-robbie.htmlFriss virág, biorépa és hercegi fogadószoba, ezek a múlt kérései, idén pedig Rihanna különleges kívánságait kell teljesíteniük a szervezőknek. TV + SztárokAFPKamerák előtt teregeti ki magánéletét Szabó Zsófi http://www.life.hu/sztarok/20160810-szabo-zsofi-es-parja-kis-zsolt-szerepelnek-az-rtl-klub-uj-musoraban-a-nyero-parosban.htmlNem sok hírt hallat magáról Szabó Zsófi, a csinos műsorvezetőt mostanában a képernyőkről is hiányolnunk kell. Azonban nemsokára újra visszatér a tévébe, ráadásul a magánélete sem lesz akkora titok, mint eddig volt: egy új valóságshow-ban fedi fel! TV + Sztárok--Egymás ellen küzd Polyák Lilla és az exférjehttp://www.life.hu/sztarok/20160810-polyak-lilla-es-exferje-homonnay-zsolt-egymas-ellen-kuzdenek-majd-a-sztarban-sztarban.htmlA válásuk ellenére a színházban is sokat találkoznak. Polyák Lillának és Homonnay Zsoltnak ezért nem lesz szokatlan, hogy hamarosan egymás ellen küzdenek majd a Sztárban sztár című szórakoztató műsorban. TV + Sztárok--Bulvárrap: "Dzsudzsák Balázs aranyon jár"http://www.life.hu/sztarok/20160809-berki-krisztian-sarka-kata-dzsudzsak-balazs-kimi-raikkonen-a-bulvarapban.htmlHegyi Roli, a Life.hu rappere ezen a héten sem kíméli a celebeket. Rímbe foglalva elárulja, mi történt mostanában a hírességekkel.TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo5 dolog, amiért nagyon irigyeljük a ma 19 éves Kylie Jennerthttp://www.life.hu/sztarok/20160809-kylie-jenner-19-szuletesnapjan-osszeallitas-a-celeblanyrol.htmlMa 19 éves a Jenner-Kardashian klán legfiatalabb tagja, a döbbenetes pedig az, hogy Kylie már most irigylésre méltó életet él. TV + Sztárok--Micsoda luxus: itt mulat Berki Natasa Zselykehttp://www.life.hu/sztarok/20160809-berki-natasa-zselyke-kulonleges-jatszoteren-mulat.htmlBerki Natika biztosan nem szenved hiányt semmiben, de számára elsősorban a játék a fontos. Így aztán a szülei igyekeznek ebből is a legjobbat adni neki! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.