Aurelio teljesen összetört: Meghalt az édesapja!

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
halál példakép Aurelio félelem apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt napokban Aurelio drogügyétől volt hangos a sajtó, most pedig újabb lesújtó hír érkezett a Való Világ 6. győztesétől: elvesztette édesapját.

Az egyetlen ember az apukája volt Aurelio életében, aki jóban, rosszban kitartott mellette- írja a Bors. A Való Világos jelentkezési lapján is édesapjáról álmodozott Aurelio. Legnagyobb félelme az elvesztése, legnagyobb büszkesége ő maga – írta. A műsorhoz készülő videó­ban is szinte csak róla beszélt.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Apámmal élek hétéves korom óta. Svájcból jöttünk. Én személy szerint megtanultam magyarul. Apám azóta se tud, ezért beszélünk otthon németül. Apám a példaképem, és nemcsak azért, mert hét nyelven beszél, mert úgy érzem, ő csinálta azt belőlem, aki vagyok. Egyszer én is olyan szeretnék lenni, mint ő” – mondta, majd édesanyjával kapcsolatban is beszélt, akire állítása szerint mindig „prostiként” tekintett, hiszen gyerekkora óta a szeme előtt csalta az édesapját.

„Anyám 16 éves koromban ottha­gyott minket. (...) Ő úgy döntött, hogy nem mellettünk él, én ezt tiszteletben tartom. Minden nap gondolok rá, hiányzik is, de nekem az apám a családom, és ez így is marad! Őt szeretem a világon a legjobban!”

A lap információi szerint az egyelőre nem tisztázódott, mi okozhatta Aurelio apjának halálát, akinek korábban két infarktusa volt.

D. Tóth Kriszta elárulta, kitől örökölte a szépérzékéthttp://www.life.hu/sztarok/20151125-d-toth-kriszta-elarulta-kitol-orokolte-a-szeperzeket-karacsonyra-csomagolasi-trukkoket-tanul.htmlÚjfajta csomagolási technikákkal tanulásával hangolódik a közelgő karácsonyra D. Tóth Kriszta, aki elárulta, kitől örökölte a szépérzékét. TV + Sztárok--Weisz Fanni az olaszoknak elárulta nagy álmáthttp://www.life.hu/sztarok/20151125-weisz-fanni-az-olaszoknak-elarulta-nagy-almat.htmlWeisz Fanni életében először, a világkiállítás arcaként járt Milánóban. Az olaszok kézzel-lábbal való magyarázása teljesen elbűvölte a fiatal lányt, aki eddig azt hitte, hogy olasz ismerősük csak a kedvéért gesztikulál ennyire... TV + Sztárok--Kiderült, mit csinálna Tolvai Reni, ha nem énekesnő lennehttp://www.life.hu/sztarok/20151124-kiderult-mit-csinalna-tolvai-reni-ha-nem-enekesno-lenne-sminkelne.htmlNem is gondolnád, milyen szakmát választott volna Tolvai Reni, ha nem nyeri meg a Megasztár 5 szériáját 2010-ben. Eláruljuk, mihez ért még legalább annyira, mint az énekléshez. TV + Sztárok--Zsófika lett a Got Talent legfiatalabb versenyzőjehttp://www.life.hu/sztarok/20151125-czuczor-gidai-zsofi-az-rtl-klub-hungarys-got-talent-legfiatalabb-induloja-hat-eves-lett.htmlHatodik születésnapját ünnepelte a Hungary's Got Talent legfiatalabb élő showba jutott versenyzője, Czuczor-Gidai Zsófi. A Varró Dani-verset szavaló ifjú versenyző már lelkesen készül a szombati megmérettetésre. TV + Sztárok--Elképesztő! Ennél dögösebb fehérneműs képeket még nem láttál Rubint Rékárólhttp://www.life.hu/sztarok/20151125-rubint-rekarol-fitnesz-edzorol-dogos-fehernemus-fotok-keszultek.htmlA fitneszedző a híres szupermodell, Naomi Campbell kollekciójában tündökölt, a szexi fotókból pedig a Life.hu exkluzív ízelítőt is kapott. TV + Sztárok--Ilyen cuki állatkölyköket még nem láttál - Ennivaló videó! http://www.life.hu/sztarok/20151125-ennivalo-allatkolykoket-videoztak-le-a-megtekintes-kotelezo-video.htmlNyuszi, panda, kutyus és vidra. Csak néhány kölyökállat, mely feltűnik a következő felvételen. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.