Diana egykori testőre szerint folyamatosan próbálta megóvni a hercegnőt a fenyegető veszélyektől és az őt ért kritikáktól. 

Ken Wharfe 7 éven keresztül védte Dianát, ez idő alatt pedig többször figyelmeztette őt arra, hogy a királyi családban többen is ellene vannak. A férfi szerint Károly herceg közönye és hűtlensége kergette első szeretője karjaiba a csinos édesanyát. Ken több volt, mint a királyi család egyik testőre: Diana első számú bizalmasa is lett az asszonynak – írja a Daily Mail

Forrás: Wikipédia

A testőr többször is megjegyezte, hogy a szívek hercegnője rettenetesen felháborodott, amikor évekkel kisebbik fia, Harry herceg megszületése után elterjedt a pletyka, hogy a gyermek apja nem is Károly herceg, hanem James Hewitt. „Emlékszem, Palma de Mallorcán ültünk a királyi nyaraló teraszán. Egyszer csak felült, beletúrt a hajába, és közölte: ideje, hogy én is bontogassam a szárnyaimat. Sejtettem, mire gondol, hiszen beavattak abba is, hogy Hewitt-tal különösen szoros a kapcsolatuk” – olvasható a könyvben.

/1408/Diana2014831163310