Ha nem értenél egyet velünk, sajnáljuk, de szerintünk a 69 éves Arnold Schwarzeneggernek tényleg szivességet tett az idő, és tényleg nem bánnánk, ha a mi párunk is így festene ennyi idősen. Nézzétek csak!

A színészt Kanadában, a Why We're Killing Gunther című film forgatásán kapták lencsevégre. Lehet, hogy a napsütés, a vagány szemüveg és a fehér kardigán kombinációja miatt, de a képek alapján úgy tűnik, hogy

remek formában van a színész. 

Forrás: NORTHFOTO/AKM/GSI Media/Cyvr

Arnold egyébként Taran Killam filmjében szerepel, és a rendező nevét csak azért nem hallhattátok eddig, mert csak egy kisebb szerepe volt az Így jártam anyátokkal című sorozatban. Taran egyébként itt találkozott későbbi feleségével a Robint alakító Cobie Smuldersszel.

Forrás: NORTHFOTO/AKM/GSI Media/Cyvr

Viszzatértve Arnoldra, a filmben ő játssza majd Gunthert, akit, - mint a világ legjobb bérgyilkosát - egy elszánt csapat mindenképpen el akar tenni láb alól.

Arnold Schwarzenegger edzést tartott szerelemgyerekének
Nagyon ritkán mutatkozik együtt a színész az egykori házvezetőnőjüktől született gyermekével, de most testhezálló apa-fia programot szerveztek. A teljes cikket itt elolvashatod!