Ennél a csatornánál tervezi jövőjét Hajdú Péter

Forrás: TV2 -
ATV TV2 Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Hullámvölgyben az életem" - nyilatkozta Hajdú Péter, amikor kiderült, nem csupán házassága, de karrierje is válságba került, a TV2 leveszi műsoráról a (Frizbi helyett) még csak most indult Showtime Hajdú Péterrel című műsort. Most azonban azt beszélik, egy másik csatornánál folytatja...

"Nem érte meg a TV2-nek, mert túl drága volt a műsora és sokkal kevésbé nézett. De úgy tűnik, sokáig nem kell nélkülözni Hajdút, mivel már komoly tárgyalásokat folytat az ATV-vel. Mástól talán meglepő lenne egy ilyen váltás, de Hajdútól, aki mindig igyekezett mindenkivel jó viszonyt ápolni, nem. (...) Egyébként annak idején nem haraggal jött el a ATV-től" – nyilatkozta egy bennfentes a Borsnak.

A lap megkereste a csatornát is, hogy igazak-e a hírek. "Más csatornához tartozó kollégákról nem szeretnénk nyilatkozni " – mondta Kele Eszter, az ATV kommunikációs vezetője.

Hargita Beával a Showtime Hajdú Péterrel című műsorban Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.