Az egykori modell híres arról, hogy minden évben egy-egy különleges szettel csekkol be hazánk egyik legnagyobb zenei fesztiváljára. Idén ki is faggatuk, hogy választja ki a megfelelő öltözéket, sőt korábbi élményeit is górcső alá vettük. Íme: 

Mi a legjobb/ legrosszabb élményed egy ilyen nagyszabású buliról? 

Imádom a fesztiválok hippis, szabadságot adó hangulatát. Itt sokféle nemzet fiataljai találkozhatnak különböző zenei ízlésekkel. A legrosszabb élményem eddig csak egy kis megfázás volt. Szimplán az eső nem szokta kedvem szegni.

Linda az idei Sziget FesztiválonForrás: Zimány Linda

Hogyan választod ki a megfelelő szettet?

Nálam a fesztivál szett mindig az utolsó pillanatban eldőlő kérdés. Teljesen hangulatfüggő, hogy éppen a hippi énem jön elő, vagy éppen a rockosabb, bakancsos kedvem. És persze az időjárás is sokat nyom a latba, illetve a stílusos kényelem.

Mit gondolsz a mai fesztiváltrendekről? Követed őket?

Az amerikai Coachella nagy kedvencem, bár sajnos még sosem sikerült eljutnom, de rajta van a bakancslistamon. Általaban az ott megtalálható trendeket szoktam figyelni vagy adott esetben követni, mert a kaliforniai stílus nagyon tetszik. Fontosnak tartom a fesztiváli öltözködésben az egyéniség minél harsányabb megmutatását akár egy extra hajjal, vagy ruhával. Ennek kicsit erősebbnek kell lennie, mint egy szimpla, hétköznapi viseletnek.

Lindával idén a szülei is együtt buliztakForrás: Zimány Linda

Mennyiben különbözik szerinted a hazai, és a külföldi fesztiválélmény?

Szerintem már nem sokban. Lassan ugyan azok a fellépők jönnek el hozzánk, mint bármelyik nagyobb fesztiválra világszerte.