Tragédia! Meghalt a Love Story rendezője

Forrás: AFP/Lee Celano -
Arthur Hiller rendező film forgatás Love Story
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kilencvenkét éves korában meghalt Arthur Hiller kanadai rendező. Hosszú karrierje során több mint harminc mozifilmet készített, és számos műfajban kipróbálta magát. 

Leghíresebb filmjét, az 1970-ben bemutatott Love Story-t tömegek könnyezték meg, ha az inflációt is beleszámoljuk az amerikai mozitörténet egyik legnagyobb kasszasikere volt. A romantikus dráma jelenleg a 37. helyen áll a Box Office Mojo összbevétel által rangsorolt toplistáján Sam Raimi Pókember-e és a Butch Cassidy és a Sundance Kölyök között.

Forrás: AFP/Lee Celano

A Love Story egy gazdag családból származó egyetemista srác és egy karakán, munkásosztálybeli lány tragikus szerelmét meséli el. A filmet összesen hét Oscarra jelölték, többek között Arthur Hiller és a két főszereplő, Ali MacGraw és Ryan O'Neal is esélyes volt a díjra. A színésznő közleményben búcsúzott néhai rendezőjétől: "Szerves része volt életem egyik legfontosabb élményének. Figyelemre méltó, tehetséges és nagylelkű ember volt, aki szörnyen fog hiányozni."

A nőknek két erénye is van, ráadásul mindkettő a mellkasán- így gondolja egy hazai tévékampányhttp://www.life.hu/news/20160817-szexista-tvs-kampany-sokan-felhaborodtak.htmlSokaknál kiverte a biztosítékot egy hazai csatorna televíziós kampánya. Többen szexistának tartják a reklámot, amiben nincs semmi kreatív és érdekes infromáció sem. Egy nő attól nő, hogy két melle, többszörös orgazmusa és kevés esze van? NewsOrigoNekünk is fáj! Ilyen ijesztő műugrást még nem láttál: videóhttp://www.life.hu/news/20160816-norveg-muugras-uj-sport-hodit-a-fiatalok-koreben-video-az-elkepeszto-mutatvanyrol.htmlA következő felvétel láttán biztosak vagyunk benne, hogy neked is le fog esni az állad. Az új őrület rohamosan terjed Norvégiában. News--Friss! Késelés történt egy vonaton Ausztriában, több sebesült http://www.life.hu/news/20160816-tobb-embert-is-megsebesitett-kesevel-egy-ferfi-ausztriaban-a-tamadot-elfogtak.htmlEgy pszichésen zavart férfi két utast késsel súlyosan megsebesített egy vonaton az ausztriai Vorarlberg tartományban kedden reggel. News--Hoppá! Ezzel a férfival él együtt Michael Phelpshttp://www.life.hu/news/20160816-ezentul-a-del-afrikai-uszo-minden-lepeset-kovetni-fogja-a-merges-phelps.htmlTalán még emlékeztek rá, hogy a dél-afrikai Chad le Clos egy meglehetősen furcsa, az ökölvívásból ismert árnyékolással készült a 200 méteres pillangóúszás elődöntőjére, míg mellette Phelps minden erejével arra koncentrált, hogy felkészüljön a versenyre, ezért láthatóan nagyon idegesítette a túlságosan aktív ellenfele. News--Belehalt sérüléseibe a kajak-kenu edző Rióbanhttp://www.life.hu/news/20160816-belehalt-seruleseibe-a-nemet-kajak-kenu-edzo-aki-autobalesetet-szenvedett-rioban.htmlBelehalt sérüléseibe Stefan Henze, a német szlalom kajak-kenu válogatott edzője, aki pénteken szenvedett súlyos autóbalesetet a riói olimpián. News--Tragédia! Meghalt Thomas Steinbeck íróhttp://www.life.hu/news/20160815-thomas-steinbeck-az-iro-72-evesen-tudobetegsegben-halt-meg.htmlŐ volt a Nobel-díjas John Steinbeck legidősebb fia. Amellett, hogy ő is író volt, ő gondozta apja életművét is. Több regényéből ő írt forgatókönyvet a filmes feldolgozásokhoz. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.