Bár a színésznő már rengeteget csalódott, ám négy kutyájában még soha. Udvaros Dorottya kedvencei gondoskodnak arról, hogy a színésznő soha ne érezze magát egyedül, és hogy a rengeteg munkája ellenére is kiegyensúlyozott és fitt legyen.

"Gyakran egyszerre van nagyon sok munkám. Ilyenkor azt sem tudom, hogy szabadidőmben aludjak-e, vagy próbáljam utolérni magam egyéb lemaradások terén. De ha sok a munka, akkor is jót tesz, ha legalább fél órára kiszabadulhatok az erdőbe" - mesélte a színésznő, aki hozzátette, hogy nem csupán ez, hanem a kutyái is jócskán hozzájárulnak a jobb közérzetéhez. 

Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Kutya nélkül élni lehet, de nem érdemes! - folytatta nevetve. A kutyáim nekem is segítenek azzal, hogy őrületes szeretet van bennük, és nincs még egy ilyen lény, aki ennyire együtt akar működni az emberrel. Emberekben csalódtam már, de bennük még soha" - mondta Dorottya a Hot! Magazinnak.

Udvaros Dorottya: “Nem tudtam megbocsátani az anyámnak”
A színésznőnek nem volt könnyű gyermekkora, ugyanis rá kellett jönnie, hogy az édesanyjának sokkal fontosabb a hivatása, mint ő. A teljes cikket elolvashatod itt!