Az X-Faktor győztesét, Tóth Andit egyre több támadás éri

X-Faktor énekesnő Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekeső egyre vadabb külsővel rukkol elő, mióta pár hónappal ezelőtt szakított barátjával: legutóbb pedig teljesen meztelenül készített magáról videót, ami sokaknál kicsapta a biztosítékot.

„Az új klipem is azt mutatja, hogy egyre nyitottabb vagyok a világra, szép lassan kinyílok. A Válótársakban sem nehéz egy kacér, cserfes fruskát alakítanom. Általában pozitív visszajelzéseket kapok, de persze megértem, ha az idősebb korosztály esetleg túl kibontakozónak lát" - mondta legutóbb a 17 éves énekesnő, aki

nemrég egy fürdőkádban pancsolva énekelt a rajongóinak.

Kedvenc lesz ez

Tóth Andi (@toth.andrea) által közzétett videó,

Andi átváltozásához valószínűleg az is hozzájárult, hogy pár hónappal ezelőtt szakított barátjával. Azóta nemcsak a külsőségek, hanem a munka terén is rengeteg új dolog történt: Andi az éneklés mellett színészként is bontogatja a szárnyait, ráadásul szerepel a Válótársak című sorozatban, de a Madách színházban is lehetőséget kapott, hogy megmutassa tehetségét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.