Hajdú Péter idézettel vigasztalja magát

válság Facebook idézet vigasz Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter házassága romokban hever, és munka fronton sem kapott jó híreket az elmúlt időszakban. Nem csoda, ha maga alatt van a televíziós. Ezúttal közösségi oldalán bátorítja magát.

Hajdú Péter és Sarka Kata néhány héttel ezelőtt jelentették be, hogy válságban a házasságuk. Azóta sokféle történet látott már napvilágot. Egy biztos: a pár igyekszik megjavítani megromlott kapcsolatát, bár egyelőre úgy tűnik, ez egy hosszabb folyamat lesz. Péter szakmai sikerei is alább hagytak, a hírek szerint ugyanis a Tv2 nem hosszabbította meg a műsorainak szerződését sem. Így nem csoda, ha a műsorvezető maga alá került és bátorító idézetekben próbál vigaszt találni.

Közösségi oldalán a következő idézetet posztolta a hétvégén:

Rajongói közül a legtöbben támogatják és buzdító kommenteket írnak neki. Reméljük, hamarosan rendbe jön a Hajdú- Sarka házaspár élete és nem lesz szükség hasonló aranyköpésekre sem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.