Mi van veled, Rihanna? A világsztár ismét felbosszantotta rajongóit

Forrás: Instagram/badgalriri -
koncert Rihanna énekesnő botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Budapest után Angliában is kiakadtak a rajongók Rihannára.

Botrányosan rosszul sikerült Rihanna Szigetes fellépése, ahol nemcsak az éneklésben találtak hibát a résztvevők, de jócskán késett is a világsztár. Riri nem sokat tanult a történtekből: az angliai Essex-ben rendezett V Fesztiválon sem aratott osztatlan sikert.

Forrás: Instagram/badgalriri

Az énekesnő ugyanis ismét 30 percet késett, ám ezt a rajongók nem tűrték szó nélkül, és hangot adtak csalódásuknak. Sőt, Riri állítólag csak haknizott egy jót, ahogy egy nappal előtte Justin Bieber is, igazi éneklésnek nyoma sem volt. A különbség csak annyi, Justin beismerte, nagyon másnapos volt, ez pedig befolyásolta az előadását. No de mi lehet Rihanna mentsége, hogy a Sziget után ismét többezer rajongját kiakasztotta?

Az X-Faktor győztesét, Tóth Andit egyre több támadás érihttp://www.life.hu/sztarok/20160822-az-x-faktor-gyozteset-toth-andit-egyre-tobb-tamadas-eri.htmlAz énekeső egyre vadabb külsővel rukkol elő, mióta pár hónappal ezelőtt szakított barátjával: legutóbb pedig teljesen meztelenül készített magáról videót, ami sokaknál kicsapta a biztosítékot. TV + SztárokOrigo"Milyen gyorsan véget ért ez az olimpiai és ez a négy év" - Hosszú Katinka elbúcsúzott Riótólhttp://www.life.hu/sztarok/20160822-hosszu-katinka-uszono-elbucsuzott-riotol.htmlPár órája ért véget a nyári olimpia záróünnepsége, melyen Hosszú Katinka vitte a magyar zászlót. Az úszónő ezután közösségi oldalán is elbúcsúzott Riótól.TV + Sztárok--Bikiniben szelfizett Szinetár Dórahttp://www.life.hu/sztarok/20160820-bikiniben-szelfizett-szinetar-dora-strandon-napozott.htmlKihasználja a nyár utolsó napjai a színésznő: napozással töltötte szabad délutánját.TV + SztárokOrigoHosszú Katinkának csak a köntösét cipelheti a világhttp://www.life.hu/sztarok/20160819-hosszu-katinka-olimpiai-bajnok-magyar-uszononek-csak-a-kontoset-cipelheti-a-vilag.htmlHosszú Katinka új képet posztolt, ezúttal az olimpiai falu egyik medencéjéből. Ebben persze nincs is semmi különös, a kommentekben azonban annál inkább. TV + Sztárok--Börtönben hunyt el a híres amerikai popmogulhttp://www.life.hu/sztarok/20160821-bortonben-halt-meg-lou-pearlman-popmogul-a-backstreet-boys-karrierjenek-elinditoja.htmlHatvankét éves korában börtönben halt meg Lou Pearlman amerikai popmogul, a Backstreet Boys és az 'NSync fiúzenekarok karrierjének elindítója. Még 2008-ban ítélték huszonöt év börtönbüntetésre sikkasztásért. TV + Sztárok--Így látták a 20-ai tűzijátékot a magyar celebekhttp://www.life.hu/sztarok/20160820-istenes-bence-kiraly-linda-es-kiraly-viktor-is-megneztek-a-tuijatekot.htmlAda, Istenes Bence, Király Linda és Király Viktor is megnézték az augusztus 20-ai tüzijátékot, és posztoltak is róla. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.