Így szelfiznek a világhírű sztárok a fogorvosnál

fogorvos sztárok Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg a fogorvosi székben üldögélve Kate Hudson riadtan szemezik a plafonnal, addig Brooke Shields mosolyogva kortyolgatja a pezsgőjét. De vajon mit művel Chrissy Teigen, Ronaldo, vagy épp 50 Cent a kezelés közben? Összeállításunkból megtudhatod!

Elképesztő fotókat találtunk! Az alábbi galéria bizonyítja, hogy még a legnagyobb sztárok is ijedt gyerekekké töpörödnek össze a fogorvos székében, bár azért akad néhány kivétel: Chrissy Teigen, Sharon Stone, és Hugh Jackman azok közé tartozik, akiknek sikerült legyőzni a félelmüket, és mosolyogva szelfiznek a doktor kezei alatt.

Miley Cyrus Forrás: Facebook/Miley Cyrus
Így szelfiznek a világhírű sztárok a fogorvosnál Diane Kruger Forrás: Instagram/Diane Kruger
Sharon Stone Forrás: Northfoto
Hugh Jackman Forrás: Northfoto
Jenna Dewan Tatum Forrás: Northfoto
Paris Hilton Forrás: Northfoto
Chrissy Teigen Forrás: Northfoto
Kate Hudson Forrás: Northfoto

Jared Leto Forrás: Northfoto
Michael Bublé Forrás: Northfoto
Brooke Shields Forrás: Northfoto
50 Cent Forrás: Northfoto
Iszak Eszti megtörte a csendet- ezt írta közösségi oldalára a műsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20160823-iszak-eszti-is-kozzetett-kozossegi-oldalan-egy-posztot-amiben-szakitasukat-taglalja.htmlAz elmúlt napokban folyamatos találgatásokkal teltek Iszak Eszti és Dobrády Ákos kapcsolatát illetően. Végül kiderült, néhány hete már nem alkotnak egy párt. A további pletykák elkerülése érdekében, Ákos közösségi oldalán mesélte el a történteket. Eszter reakciójára sem kellett sokat várni. TV + SztárokOrigoVeszélyes feladatra vállalkozott a Tv2 sztárja- Köböl Anita egészségét is kockáztathatja?http://www.life.hu/sztarok/20160823-kobol-anita-veszelyes-feladatra-vallalkozott-laktozerzekeny-es-egy-sajtfesztivalon-zsurizik.htmlA laktózérzékenység nem egy divatos kifogás, amivel trendibbek lehetünk egy asztaltársaságban rendeléskor. Ez a fajta allergiás betegség sokak életét megkeseríti. Ha nem vigyázunk kellően és laktóz tartalmú ételeket juttatunk a szervezetünkbe, puffadást, görcsöket, hányást, hasmenést, fejfájást, szédülést, végtagfájdalmakat, esetenként pedig depressziót is okozhat.TV + Sztárok--Hódi Pamelát nagy öröm érte: kislánya elképesztő dolgot tetthttp://www.life.hu/sztarok/20160819-hodi-pamela-nagyon-buszke-kislanyara-aki-magatol-letette-a-cumit.htmlHódi Pamelát sok támadás éri kommentelőitől, de egy dolgot senki sem vitathat: a celebmami él-hal kislányáért, és rajongásig szereti őt. Most is imádata tárgyáról mesélt el egy nem mindennapi történetet. TV + Sztárok--Ismerd meg Berki Krisztián romantikus oldaláthttp://www.life.hu/sztarok/20160817-ismerd-meg-berki-krisztian-romantikus-oldalat-posztolt-a-sztar-kozossegi-oldalara-kozos-foto.htmlBerki Krisztiánt igazi macsóként ismerhetjük. A celeb nem is nagyon ellenkezik, ha hasonló jelzőkkel illetik őt, sőt szeret is rátenni erre az imidzsre néhány lapáttal. Most viszont olyat tett, amitől a mi állunk is leesett. TV + SztárokOrigoTerry Black kisfia lelkét ápolja - Danika 3 iskolatársát vesztette el a müncheni merényletbenhttp://www.life.hu/sztarok/20160725-terry-black-kisfi-lelket-apolja-danika-elvesztette-3-iskolatarsat-szornyu-vilagban-elunk-irta-a.htmlAz ismert magyar transzfesztita egy ideje már Müchenben él gyermekeivel. Terry Black Danikával és Fannikával a jobb és nyugodtabb élet reményében költözött a német nagyvárosba. A hétvégi merényletek után viszont nagyon elgondolkozott... TV + Sztárok--Justin Bieber fanatikusan rajong a Jóbarátok című sorozatérthttp://www.life.hu/sztarok/20160713-jusin-bieber-fanatikusan-rajong-a-jobaratok-cimu-sorozatert.htmlImádja a Jóbarátok című amerikai sorozatot Justin Bieber. Az énekes egyenesen rajong a hat New York-i fiatal történeteiért. Ha lazulni akar, megnéz egy-egy részt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.