Igazi nyár végi csónakházhangulatban fogadott minket a valóságshow stábja. Nádai Anikó pedig azt is elárulta, melyik helyiség a kedvence a megújult villában.

Színek minden mennyiségben, beachhangulat, fiatalos berendezés, ezek fogadták a Life.hu stábját a „Való Világ powered by Big Brother" villájában. A show augusztus 27-én kezdődik, akkor végre megtudhatod, kiknek az életét kísérheted figyelemmel a következő hónapokban.

Aurélió, Nádai Anikó, Győzike és Istenes Bence a Való Világ 8 powered By Big Brother villájábanFotó: Polyák Attila - Origo

Azt elárulhatjuk, lesz közöttük, akinek be sem áll a szája, de egy értelmes mondatot sem tud kinyögni, van, aki templomba jár,  tatabányai egyszerű srác, csajozógép és monoton hangú lány. Mielőtt ezek a furcsa szerzetek bevennék a villát, mi is körbenéztünk.

Aurélió és Győzike az ágyakat próbáljákFotó: Polyák Attila - Origo

A kerti nappali színkavalkádban úszik, a tágas kanapén pedig jókat heverészhetnek majd a naplopó szereplők.

Kerti színkavalkádFotó: Polyák Attila - Origo

A konyha trendi, és minden kellékkel felszerelt.

Trendi konyhaFotó: Polyák Attila - Origo

A hálószoba kicsi, ám annál otthonosabb, és mindenkinek maga mellé kell fogadnia egy alvótársat az ágyában.

Otthonos hálóFotó: Polyák Attila - Origo

Lesz jakuzzi, Sufninak nevezett nyugiszoba, mosókonyha és fürdő, ahol egyszerre ketten kényeztethetik a testüket a forró zuhany alatt.

JakuzziFotó: Polyák Attila - Origo

Az biztos, hogy a tágas nappali nagy drámák színtere lesz, hiszen itt dől el, ki marad, és kinek kell párbajra mennie.

Nádai Anikó és Istenes Bence a nappalibanFotó: Polyák Attila - Origo

Nádai Anikót, a „Való Világ powered by Big Brother" műsorvezetőjét faggattuk, hogyan viseli Istenes Bence, Győzike, Aurélió őrült hármasát, akik vele együtt lesznek a valóságshow házigazdái?

„Nagyon durva, de fel voltam készülve,  hiszen régóta ismerem mindhármukat. Igyekszem kordában tartani őket, de ez tényleg hardcore!" – kezdte Anikó, aki szerint érdekes karakterek költöznek majd a villába, de el kell telnie két hétnek, mire kiderül, mi az, amit bevállalnak abból, amit nagy hanggal hirdettek.

Győzike és Aurélió hardcore párosaFotó: Polyák Attila - Origo

„Nem bántam meg, hogy anno beköltöztem a villába, végig, míg bent voltam, azt hittem álmodom,  hatalmas lehetőség volt. Nem tudom, kik lesznek idén a nyerők, a visszahúzódó természetű szereplők, vagy éppen a nagyhangúakat favorizálják majd a nézők" – magyarázta Anikó, aki elárulta, melyik a kedvenc része a megújult villában.

„Tetszik a Sufni nevű kis helyiség, nem tudom, miért kapta ezt a nevet, régen ez a nyugiszoba volt, de lehet, a csónakházhangulathoz illett egy Sufni" – mosolygott az egykori villalakó, aki nem fél attól, hogy kisfiának, Patriknak nélkülöznie kell őt a következő, munkával teli hónapokban.

Győzike és Aurélió - partihangulat a SufnibanFotó: Polyák Attila - Origo

„Az a szerencse, hogy a páromnak véget értek a forgatások a Válótársakkal, így tudjuk egymást váltani, most ő lesz többet Patrikkal.

Mivel késő este kezdődnek az adások, mire elmegyek otthonról, elalszik a kisfiam, mire hazaérek, felébred,  így észre sem fogja venni, hogy nem vagyok vele".