Mint ismeretes, Istenes Bence lesz a Való Világ powered by Big Brother egyik műsorvezetője. Bence úgy látja, hogy a villalakók a mai fiatalságot képviselik, és ha sokszor meg is botránkozunk rajtuk, tudnunk kell, hogy valóban ilyen a világ. Szerinte nincs recept a győzelemre, és tipikus VV-arcnak látja a villa első nyolc lakóját - erről mesélt az Origónak.

"A Való Világ nagyon izgalmas, hisz betekinthetünk emberek életébe, akik nagyon őrültek, a mai fiatalságot képviselik, ami nyilván sokszor megbotránkoztató. Mindig azt mondom, hogyálszent, aki azt mondja, hogy a mai fiatalok nem ilyenek.Általában bizony ilyen a mai fiatalság, ha benézünk az éjszakába, pont ilyen emberekkel találkozunk. Mikor még benne voltam Adél előtt a bulizásban, csajozásban, akkor is hallottam kemény sztorikat, de három-négy éve még semmi nem volt ahhoz képest, ami most zajlik, sokszor nem is hiszem el" - mesélte az Origónak.

Fotó: Polyák Attila - Origo

"Nem vagyok konzervatív, visszafogott csávó, de sokszor azért engem is meg lehet lepni. Pont az ilyen karakterek költöznek majd be a villába, ráadásul még extrovertáltak is, és nagyon szeretnék megmutatni magukat" – tette hozzá.

Egyáltalán nem szégyellősek, szókimondóak, karakteresek,hisz itt nagyon fontos, hogy az ember legyen valamilyen. Általában szélsőséges karakterek vannak, de ez ettől működik, hisz ha beköltözne három matematikus, négy fizikus és két visszafogott kislány, akkor nem biztos, hogy menne. Nyilván az erős karakterek gerjesztik és éltetik a műsort" - mondta Bence, akinek teljes interjúját itt érheted el.

A műsorvezetők:

A villa belülről:

Színek minden mennyiségben, beachhangulat, fiatalos berendezés, ezek fogadták a Life.hu stábját a „Való Világ powered by Big Brother" villájában.

A show ma kezdődik, akkor végre megtudhatod, kiknek az életét kísérheted figyelemmel a következő hónapokban.

Aurélió, Nádai Anikó, Győzike és Istenes Bence a Való Világ 8 powered By Big Brother villájábanFotó: Polyák Attila - Origo

Azt már tudjuk, hogy lesz közöttük, akinek be sem áll a szája, de egy értelmes mondatot sem tud kinyögni. Van, aki templomba jár, tatabányai egyszerű srác, csajozógép és monoton hangú lány. Ők veszik be hamarosan a villa tereit, szobáit.

A kerti nappali színkavalkádban úszik, a tágas kanapén jókat heverészhetnek majd a naplopó szereplők.

Kerti színkavalkádFotó: Polyák Attila - Origo

A konyha trendi, és minden kellékkel felszerelt.

Trendi konyhaFotó: Polyák Attila - Origo

A hálószoba kicsi, ám annál otthonosabb, és mindenkinek maga mellé kell fogadnia egy alvótársat az ágyában.

Otthonos hálóFotó: Polyák Attila - Origo

Lesz jakuzzi, Sufninak nevezett nyugiszoba, mosókonyha és fürdő, ahol egyszerre ketten kényeztethetik a testüket a forró zuhany alatt.

JakuzziFotó: Polyák Attila - Origo

Az biztos, hogy a tágas nappali nagy drámák színtere lesz, hiszen itt dől el, ki marad, és kinek kell párbajra mennie.