valóvilág Villa valóvilág villa valóságshow Nádai Anikó Big Brother ValóVilág powered by Big Brother
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi nyár végi csónakházhangulatban fogadott minket a valóságshow stábja. Nádai Anikó pedig azt is elárulta, melyik helyiség a kedvence a megújult villában.

Színek minden mennyiségben, beachhangulat, fiatalos berendezés, ezek fogadták a Life.hu stábját a „Való Világ powered by Big Brother" villájában. A show augusztus 27-én kezdődik, akkor végre megtudhatod, kiknek az életét kísérheted figyelemmel a következő hónapokban.

Aurélió, Nádai Anikó, Győzike és Istenes Bence a Való Világ 8 powered By Big Brother villájában Fotó: Polyák Attila - Origo

Azt elárulhatjuk, lesz közöttük, akinek be sem áll a szája, de egy értelmes mondatot sem tud kinyögni, van, aki templomba jár,

tatabányai egyszerű srác, csajozógép és monoton hangú lány. Mielőtt ezek a furcsa szerzetek bevennék a villát, mi is körbenéztünk.

Aurélió és Győzike az ágyakat próbálják Fotó: Polyák Attila - Origo

A kerti nappali színkavalkádban úszik, a tágas kanapén pedig jókat heverészhetnek majd a naplopó szereplők.

Kerti színkavalkád Fotó: Polyák Attila - Origo

A konyha trendi, és minden kellékkel felszerelt.

Trendi konyha Fotó: Polyák Attila - Origo

A hálószoba kicsi, ám annál otthonosabb, és mindenkinek maga mellé kell fogadnia egy alvótársat az ágyában.

Otthonos háló Fotó: Polyák Attila - Origo

Lesz jakuzzi, Sufninak nevezett nyugiszoba, mosókonyha és fürdő, ahol egyszerre ketten kényeztethetik a testüket a forró zuhany alatt.

Jakuzzi Fotó: Polyák Attila - Origo

Az biztos, hogy a tágas nappali nagy drámák színtere lesz, hiszen itt dől el, ki marad, és kinek kell párbajra mennie.

Nádai Anikó és Istenes Bence a nappaliban Fotó: Polyák Attila - Origo

Nádai Anikót, a „Való Világ powered by Big Brother" műsorvezetőjét faggattuk, hogyan viseli Istenes Bence, Győzike, Aurélió őrült hármasát, akik vele együtt lesznek a valóságshow házigazdái?

„Nagyon durva, de fel voltam készülve,

hiszen régóta ismerem mindhármukat. Igyekszem kordában tartani őket, de ez tényleg hardcore!" – kezdte Anikó, aki szerint érdekes karakterek költöznek majd a villába, de el kell telnie két hétnek, mire kiderül, mi az, amit bevállalnak abból, amit nagy hanggal hirdettek.

Győzike és Aurélió hardcore párosa Fotó: Polyák Attila - Origo

„Nem bántam meg, hogy anno beköltöztem a villába,

végig, míg bent voltam, azt hittem álmodom,

hatalmas lehetőség volt. Nem tudom, kik lesznek idén a nyerők, a visszahúzódó természetű szereplők, vagy éppen a nagyhangúakat favorizálják majd a nézők" – magyarázta Anikó, aki elárulta, melyik a kedvenc része a megújult villában.

„Tetszik a Sufni nevű kis helyiség, nem tudom, miért kapta ezt a nevet, régen ez a nyugiszoba volt, de lehet, a csónakházhangulathoz illett egy Sufni" – mosolygott az egykori villalakó, aki nem fél attól, hogy kisfiának, Patriknak nélkülöznie kell őt a következő, munkával teli hónapokban.

Győzike és Aurélió - partihangulat a Sufniban Fotó: Polyák Attila - Origo

„Az a szerencse, hogy a páromnak véget értek a forgatások a Válótársakkal, így tudjuk egymást váltani, most ő lesz többet Patrikkal.

Mivel késő este kezdődnek az adások, mire elmegyek otthonról, elalszik a kisfiam, mire hazaérek, felébred,

így észre sem fogja venni, hogy nem vagyok vele".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.