Ahogy arról korábba a Life.hu beszámolt, Liptai Claudia végleg elbúcsúzik a Jóban Rosszban stábjától, gyermeke születése után sem tér vissza. A színésznő sokat nosztalgiázott az utolsó forgatási napján, egy veszélyes jelenetben pedig dublőr helyettesítette.

Mint ismeretes, Alexa karakterét kiírják a történetből, Liptai Claudia már nem forgat a sorozattal. "Valaminek a vége, valamiből az utolsó, érzelmileg mindig egy felfokozottabb állapot. Sokat nevettünk és nosztalgiáztunk aznap. Azt hiszem, egy ideig még leköti gondolataimat a többi munka, hiszen hamarosan kezdődik az Extreme Activity és a Sztárban Sztár is, azután pedig egy egészen más feladatra koncentrálok majd”- mondta az Origónak.

"A Jóban Rosszban egy külön kis sziget. Sok időt töltünk együtt a forgatások alatt, mindenki tudja a másik  örömét, bánatát.Nagyon jó érzés volt egy ilyen csapat tagjának lenni, jó emlékekkel és élményekkel távozom"- tette hozzá.

Liptai Claudia elköszönt a Jóban RosszbantólForrás: EVA/Eva

Utolsó jelenetében dublőr helyettesítette,a karakter meghal a következő epizódban, az esetet már a Super TV2 képernyőjén láthatják a nézők hétfő este."Vannak helyzetek és szituációk, amelyeket dublőrökre bíznak, a feladat veszélyessége vagy a benne rejlő esetleges rizikó miatt. Egy állapotos kismamára talán még jobban figyelnek, amiért most is nagyon hálás vagyok az egész stábnak.”

Dublőr helyettesítette az utolsó jelenetbenForrás: EVA/Eva