Elárulta mi a titka: Ettől boldog Dr. Zacher Gábor

Fotó: Polyák Attila -
boldogság Dr. Zacher Gábor család szeretet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dr. Zacher Gábor szerint felesleges azon gondolkodni, mit jelent a boldogság, hiszen az abszolút egyén függő: az ember vagy jól érzi magát és boldog, vagy nem. A neves toxikológus önmagát viszont boldog embernek tartja, boldogságának három összetevőjét pedig el is árulta.

Dr. Zacher Gábor elárulta, hogy mi a boldogságának titka. Ő ugyanis jelenleg egy nagyon kiegyensúlyozott embernek tartja magát. "Mi az én boldogságom? A fiam, a párom, és a munkám. Ez a három kell nekem. Tényleg megvan mind a három, úgyhogy azt kell, hogy mondjam, boldog vagyok és jól érzem magam az életben"- mesélte Dr. Zacher Gábor.

Fotó: Polyák Attila

Munkája során viszont rengeteg olyan emberrel találkozik, akik mesterséges szerekkel próbálják előidézni ezt az érzést. Szerinte ezeknek az embereknek valami fontos dolog hiányzik az életéből, amit egyelőre még nem találtak meg. Példaként mindig saját magát említi:

„Mindig a saját példámat szoktam mondani: 56 évesen alkoholon kívül még soha semmilyen tudatmódosító szert nem használtam

és teljesen jól érzem magam, tehát nem kell. A pótszerek időnként félreránthatják az embert és ez elég veszélyes történet is tud lenni egyébként. Meg kell keresni azt, hogy mikor érzed jól magad, mi az amiben ki tudsz teljesedni, mi az amihez van tehetséged, mi az, amit szeretsz és hogyha ezek összejönnek, azt gondolom, akkor működőképesen tudja az ember leélni az életét és tulajdonképpen, amikor el kell menni, akkor – hülyén hangzik – boldogan fog tudni meghalni" - árulta el a receptet a doktorúr.

Pucéran, fedetlen keblekkel lépett a vörös szőnyegre a terhes sztár http://www.life.hu/sztarok/20160829-nev-schulman-terhes-baratnoje-megmutatta-fedetlen-felsotestet-foto.htmlA Catfish sztárjának kedvese egy igazán különleges szettel lépett a vörös szőnyegre az MTV Video Music Awards díjátadón. Sokan ledöbbentek a ruha láttán. TV + Sztárok--Damu Roland: "Nekem a kislányom a szemem fénye" http://www.life.hu/sztarok/20160829-damu-roland-jotekonysag-leukemias-gyerekeknek-segitene-az-edesapa.htmlDamu Roland és a mulatós előadó, Barna Barnabás nagy elszántsággal arra vállalkoztak, hogy Petőfi Sándor mintájára, Debrecenből Budapestre, a 220 kilométert gyalog megteszik. De hogy pontosan mi az oka a nagy sétának, az interjúban elmondják. TV + Sztárok--“Ő maga egy csoda” - Vele igazán boldog Bódi Sylvihttp://www.life.hu/sztarok/20160829-bodi-sylvi-megmutatta-kivel-boldog-igazan-unokahugaval-toltott-egy-kis-idot-instagramon-osztotta-meg.htmlBódi Sylvi sok mindent megoszt az életéről, mégis vannak olyan dolgok, amiről ritkán poszol. Például a családja. Most azonban kivételt tett, és megmutatott egy számára különleges személyt, akivel minden perc ajándék. TV + SztárokOrigoÍgy romantikázott együtt Justin Bieber és barátnője: forró fotók! http://www.life.hu/sztarok/20160829-justin-bieber-az-enekes-igy-romantikazott-egyutt-a-kedvesevel-fotok-a-nyaralasrol.htmlA sztár és Lionel Richie lánya, Sofia szerelmét a Selena Gomez-balhé sem tudta tönkretenni: a fiatalok odáig vannak egymásért. TV + Sztárok--Hoppá! Hamarosan összeházasodik az RTL Klub két sztárja http://www.life.hu/sztarok/20160829-kiraly-peti-a-nyero-paros-utan-elveszi-dorit-felesegul-hazassag-rtl-klub.htmlAz Éjjel-Nappal Budapestből megismert Király Péter és Kovács Dóra jegyben járnak, ráadásul kétszer is megtörtént a lánykérés, így már igazán itt lenne az ideje az esküvőnek. TV + SztárokOrigoBörtönben ül Mariah Carey haldokló nővére http://www.life.hu/sztarok/20160829-mariah-carey-haldoklo-hiv-pozitiv-testvere-alison-carey-bortonbe-kerult-prostitucioert.htmlA popsztár nővérének élete egyáltalán nem csillogó! Nemcsak drogfüggő, de súlyos betegséggel is küzd, ráadásul prostitúcióval keresi a kenyerét. Utóbbi miatt éppen börtönben ül. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.