VV Vivi rádöbbent, hogy kamerák veszik minden lépését

Forrás: rtl.hu -
VV Vivi Való Világ kamera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Való Világ pucérkodó szereplője csak nemrég jött rá, hogy kamerák rögzítik a mindennapjaikat, így természetesen azt a jelenetet is, amikor ő anyaszült meztelenre vetkőzött.

Talán azt az egyet legalább mindenki tudja a valóságshow-król, hogy a lényegük a kukkolás. Az emberek nézhetik, hogyan töltik a villalakók a mindennapjaikat, tanúi lehetnek magasröptű párbeszédeknek, és pajzánkodásnak egyaránt. VV Vivi, a meztelenkedő, családjából kitagadott lakónak azonban ez teljesen új információ volt.

Forrás: rtl.hu

"Ezek mögött kamerák vannak" - világosította fel Vivit a másik lakó, Zsófi. "Nincs kamera" - kötötte az ebet a karóhoz Vivien, de társa nem adta fel és végül sikerült meggyőznie a lányt erről a mindenki számára evidens tényről. "Tényleg itt van valami, Zsófi. Itt kamerák vannak, vesznek minket?

Amikor bejöttünk, a beköltözőt is mutatták szerinted? Leadták, amikor meztelen voltam?

Tényleg vették a kamerák?" - kérdezgette kicsit kétségbeesve társát a szőkeség.

Nem akárkivel bulizgat Palvin Barbi Velencébenhttp://www.life.hu/sztarok/20160831-lewis-hamilton-es-palvin-barbi-velenceben-buliznak.htmlÚgy tűnik, Palvin Barbi és Lewis Hamilton ott folytatják, ahol pár hete abbahagyták... TV + SztárokOrigoDráma az RTL Klub műsorában: Gergely Róbert megbántódott, a felesége zokogotthttp://www.life.hu/sztarok/20160831-az-rtl-klub-musoraban-a-nyero-parosban-gergely-robert-verig-sertodott-felesege-zokogott.htmlErre aztán biztosan nem számított senki a könnyed szórakozást ígérő Nyerő Párostól. Igazi kapcsolati drámának lehettünk szemtanúi, és világosan látszott, hogy nem megrendezett szituációról van szó. Gergely Róbertet sikerült vérig sértenie a feleségének, aki ezek után zokogva esedezett bocsánatért. TV + SztárokOrigoStar Academy: máris megkezdődött a flört és a sértődéshttp://www.life.hu/sztarok/20160831-star-academy-tehetsegkutatojaban-beindult-az-elet-flortoles-es-sertodes.htmlFlörtölés és durcázás: így indult el az élet a tehetségek akadémiáján, ahol már meg is kezdték a felkészülést a szombati show-ra. A kimerítő gyakorlás után pedig leszállt az este, és jöhetett a jól megérdemelt jakuzzizás, ahol beindult a fűzés is. TV + SztárokOrigoMiranda Kerr végre elárulta, mit gondol exférje pucér nyaralós képeirőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160831-miranda-kerr-modell-vegre-elarulta-mit-gondol-exferje-pucer-nyaralos-kepeirol.htmlOrlando Bloom pucér nyaralós képei felrobbantották a netet a hónap elején. Miranda Kerr, a színész exneje eddig várt, hogy elmondja, mi a véleménye a történtekről. TV + Sztárok--Star Academy: máris megkezdődött a flört és a sértődéshttp://www.life.hu/sztarok/20160831-star-academy-tehetsegkutatojaban-beindult-az-elet-flortoles-es-sertodes.htmlFlörtölés és durcázás: így indult el az élet a tehetségek akadémiáján, ahol már meg is kezdték a felkészülést a szombati show-ra. A kimerítő gyakorlás után pedig leszállt az este, és jöhetett a jól megérdemelt jakuzzizás, ahol beindult a fűzés is. TV + SztárokOrigoÚj csatornát talált magának Hajdú Péter: Csúcsgázsiért igazol az ATV-behttp://www.life.hu/sztarok/20160831-hajdu-peter-showman-az-atv-be-megy-de-a-tv2-vel-sem-szakitotta-meg-a-kapcsolatot.htmlGyorsan új csatornát talált Hajdú Péter. A producer megerősítette, hogy októbertől régi munkaadójánál, az ATV-n folytatja a műsorkészítést. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.