Csúnyán összeveszett a Nyerő páros szerelmespárja

Forrás: Rtl Klub -
Nyerő páros videó játék Kabát Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kabát Péter és szerelme nehezen emésztette meg, hogy nagyon sokat buktak a játék után. Hiába a szerelem, a labdarugó nem tudott megbocsájtani a kedvesének. 

"Ez a feladat körülbelül olyan volt, mint hogy csinálj meg egy töltött paprikát" - mondta a sportoló, miután véget ért a feladat. A lányoknak Mission Impossible-pózban kellett a levegőben lógniuk, és megpróbálni kiválogatni a párjuk ruhadarabjait, amik alattuk egy futószalagon mozogtak. Ha kiválasztottak egy ruhát, oda kellett dobniuk a párjuknak. A nehezítés, és valljuk be, a vicces rész is az volt, amikor ezeket a ruhákat a fiúknak futva magukra kellett venniük. Adrinak ez négy darabig ment is, ám Peti alsóneműjével bajba került, végül rengeteg pénzt veszítettek. A videót ide kattintva nézheted meg a 20. perctől!

Forrás: Rtl Klub

"Adri még a cipőfűzőimet is ismeri, minden ruhaneműmet ő mossa, vasalja és hajtogatja, nem gondoltam, hogy elrontja ezt a feladatot, óriási összeget tettem rá. Persze, hogy ideges voltam. Sportoló vagyok, és olyan típus, aki képtelen veszíteni" - mondta Kabát, aki nagy nehezen végül kibékült a párjával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.