Kabát Péter és szerelme nehezen emésztette meg, hogy nagyon sokat buktak a játék után. Hiába a szerelem, a labdarugó nem tudott megbocsájtani a kedvesének. 

"Ez a feladat körülbelül olyan volt, mint hogy csinálj meg egy töltött paprikát" - mondta a sportoló, miután véget ért a feladat. A lányoknak Mission Impossible-pózban kellett a levegőben lógniuk, és megpróbálni kiválogatni a párjuk ruhadarabjait, amik alattuk egy futószalagon mozogtak. Ha kiválasztottak egy ruhát, oda kellett dobniuk a párjuknak. A nehezítés, és valljuk be, a vicces rész is az volt, amikor ezeket a ruhákat a fiúknak futva magukra kellett venniük. Adrinak ez négy darabig ment is, ám Peti alsóneműjével bajba került, végül rengeteg pénzt veszítettek. A videót ide kattintva nézheted meg a 20. perctől!  

Forrás: Rtl Klub

"Adri még a cipőfűzőimet is ismeri, minden ruhaneműmet ő mossa, vasalja és hajtogatja, nem gondoltam, hogy elrontja ezt a feladatot, óriási összeget tettem rá. Persze, hogy ideges voltam. Sportoló vagyok, és olyan típus, aki képtelen veszíteni" - mondta Kabát, aki nagy nehezen végül kibékült a párjával.