Salma Hayek 50 éves lett, és még mindig kirobbanó formában van. Házassága biztos alapokon nyugszik, ami szerinte egyáltalán nem a szex, bár ettől még nagyon fontos dolognak tartja.

Salma Hayek kétségkívül egy igazi szexszimbólum így, 50 évesen is. Megtalálta az egyensúlyt az életében, élvezi az anyaszerepet, és házasságát, ami immár 7 éve tart. Teljesen ki van békülve külsejével, jól érzi magát a bőrében, és szerinte egy remek szakaszát éli az életének.

Forrás: AFP/STF/Bertrand Langlois

A színésznő így 50 évesen képes nyíltan beszélni arról is, hogy milyen és mennyire fontos szerepe van a szexnek egy kapcsolatban. "Nem a szex a jó házasság kulcsa, de azért fontos. Viszont nem minden nap! A mindennapos együttlét elveszti a varázsát. Nagyon fontos, hogy fenntartsák a kémiát, de sok más dolog is lényeges: a nevetés, a felfedezés, hogy érezzék egymást és a romantika! A jó házasság, tele szeretettel, a legnagyobb eredmény az életemben. Az az otthonom, ahol a férjem van. Számomra ő jelenti az otthont" - mondta a színésznő a Red Magazine interjújában. Elárulta azt is, nagyon fontos, hogy tisztában legyünk a testünk szépségeivel, mert akkor fogjuk szexinek érezni magunkat! "A szexualitás, amit mások látnak benned az az, hogy élvezed a tested" - árulta el a sztár.