Salma Hayek: “Nem a szex a jó házasság kulcsa”

szex Salma Hayek születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Salma Hayek 50 éves lett, és még mindig kirobbanó formában van. Házassága biztos alapokon nyugszik, ami szerinte egyáltalán nem a szex, bár ettől még nagyon fontos dolognak tartja.

Salma Hayek kétségkívül egy igazi szexszimbólum így, 50 évesen is. Megtalálta az egyensúlyt az életében, élvezi az anyaszerepet, és házasságát, ami immár 7 éve tart. Teljesen ki van békülve külsejével, jól érzi magát a bőrében, és szerinte egy remek szakaszát éli az életének.

Forrás: AFP/STF/Bertrand Langlois

A színésznő így 50 évesen képes nyíltan beszélni arról is, hogy milyen és mennyire fontos szerepe van a szexnek egy kapcsolatban.

"Nem a szex a jó házasság kulcsa,

de azért fontos. Viszont nem minden nap! A mindennapos együttlét elveszti a varázsát. Nagyon fontos, hogy fenntartsák a kémiát, de sok más dolog is lényeges: a nevetés, a felfedezés, hogy érezzék egymást és a romantika! A jó házasság, tele szeretettel, a legnagyobb eredmény az életemben. Az az otthonom, ahol a férjem van. Számomra ő jelenti az otthont" - mondta a színésznő a Red Magazine interjújában. Elárulta azt is, nagyon fontos, hogy tisztában legyünk a testünk szépségeivel, mert akkor fogjuk szexinek érezni magunkat! "A szexualitás, amit mások látnak benned az az, hogy élvezed a tested" - árulta el a sztár.

VV Ati szanaszét csinálná Vivit (18+)http://www.life.hu/sztarok/20160902-vv-ati-szeretne-lefekudni-vv-vivivel-de-vv-viki-az-elso-szerelme-az-o-csokja-tobbet-er.htmlIgazi nőcsábász VV Ati, egyszerre több nőnek is csapja a szelet. Az első számú szerelme VV Viki, de azért VV Vivivel is simán eljátszadozna. TV + Sztárok--Csúnyán összevesztett a Nyerő Páros szerelmespárja http://www.life.hu/sztarok/20160902-kabat-peter-es-szerelme-csunyan-osszevesztek-a-ferfi-szerint-parja-sokat-bukott.htmlKabát Péter és szerelme nehezen emésztette meg, hogy nagyon sokat buktak a játék után. Hiába a szerelem, a labdarugó nem tudott megbocsájtani a kedvesének. TV + SztárokOrigoSchobert Norbi lesajnálta a kereskedelmi csatornák műsoraithttp://www.life.hu/sztarok/20160902-schobert-norbi-biralta-a-kereskedelmi-csatornak-musorait-facebook-oldalan-irt-az-ezek-megorultekrol.htmlNehéz helyzetbe került a minap Norbi a tévé előtt ülve! Nem tudott választani a kereskedelmi csatornák saját gyártású műsorainak kínálata között. Posztjából arra lehet következtetni, hogy egyik rosszabb, mint a másik. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoÁtverés: Nem szakított Détár Enikő!http://www.life.hu/sztarok/20160902-detar-eniko-es-parja-nem-szakitottak-atveres-volt-a-hireszteles.htmlA minap kezdett el terjedni az a hír, miszerint Détár Enikő és kedvese között megromlott a kapcsolat, sőt, már véget is ért a szerelmük. Kiderült azonban, hogy mindez egyáltalán nem igaz. TV + Sztárok--"Népbutító nézeteket terjeszt követői körében is Schobert Norbi" - két orvos is nekiment a fitneszgurunakhttp://www.life.hu/sztarok/20160902-tobb-szazezer-embert-teveszt-meg-schobert-norbert-ket-orvos-szerint-nyilt-levelben-tamadjak.htmlSchobert Norbi komoly befolyásoló erővel bír, hiszen több mint 1 millióan lájkolják a Facebook-oldalát. Nemrég megosztott egy cikket arról, hogy a citrom és a szódabikarbóna párosítása életeket menthet, ezért két szakember nyílt levélben bírálja őt. TV + Sztárok--Felütötte fejét a féltékenység a ValóVilág-villábanhttp://www.life.hu/sztarok/20160902-felutotte-fejet-a-feltekenyseg-a-valovilagban-soma-evelinre-nyomult-zsofi-nem-nezte-jo-szemmel.htmlÚgy tűnik, hogy Zsófi nem nézte jó szemmel, hogy Soma Evelinnel táncolt a buliban, ezért "súlyos kijelentéseket" tett kapcsolatukat illetően.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.