Nyíregyházi gyilkosság: Megnémult a kislány

Forrás: MTI/Balázs Attila -
gyilkosság lövöldözés Nyíregyháza szerelemféltés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tragikus sorsú ikerpár, Lea és Lázár ideiglenesen idősebb rokonokhoz került, távol a borzalmak helyszínétől, ahol édesanyjukat kivégezte a román orvos.

A román állampolgárságú orvos, S. Dan (54), kegyetlenül kivégezte a nála 14 évvel fiatalabb nőt, aki korábban állítólag a szeretője volt. A nő férjét is súlyosan megsebesítette, ő életveszélyes állapotban van. A támadó a gyilkosságot a házaspár hétéves ikergyermekei szeme láttára követte el. Az eset után a kislány véresen rohant ki a házból, és kért segítséget a szomszédoktól. Akkor meg is nevezte a gyilkost.

Fotó a helyszínről Forrás: MTI/Balázs Attila

A Blikk információi szerint a kislány, Lea azonban azóta nem szólalt meg az őket ért sokk hatására. Testvére, Lázár azonban fontos információkkal segítette a nyomozást. A lap úgy tudja, hogy a gyerekek egyelőre nem kapnak pszichológusi segítséget.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.