Szabó Gyulának az előző házasságából született két gyermeke, akik Zsófi féltestvérei, és szinte már felnőttek voltak, mikor a műsorvezető megérkezett a családba. Ennek ellenére nagyon jó viszony alakult ki köztük.

A közel 30 év korkülönbség ellenére igazi húg-nővér kapcsolat van Szabó Zsófi és féltestvére, Melinda között. Zsófi elárulta, tökéletesen értik egymás nyelvét, és sok közös vonás van bennük, ráadásul igyekeznek minél több időt együtt tölteni. Minden karácsonyt együtt ünnepelnek, és idén még egy közös nyaralás is belefért az idejükbe.

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi

Zsófi azt is elárulta, testvére nagy segítség volt neki, mikor elvesztették édesapjukat. "Melindának sok mindent köszönhetek, többek között ő volt az, aki segített nekem átvészelni a gyászt. Nem titok, hogy eléggé megviselt édesapám halála. Sajnos Melinda akkor már túl volt egy ilyen veszteségen. Az ő édesanyja már korábban elment, és pontosan tisztában volt azzal, hogy mit érzek. Rengeteget beszélgettünk, ami nem csupán a gyász feldolgozásában volt segítségemre, hanem abban is, hogy mi ketten közelebb kerüljünk egymáshoz, amiért hálás vagyok" - árulta el Zsófi a hot! Magazinnak.