Pénteken töltötte be 56. születésnapját az egyik kedvenc színészünk, Hugh Grant.

A színész 1960-ban látta meg a napvilágot, s bár sokan nem tudják, de ha a londoni sztár szülein múlik, sohasem hallunk Hughról, ők ugyanis azt szerették volna, hogy fiukból bankár legyen, hasonlóan bátyjához.

Forrás: AFP/Stephen Lovekin

Bár Hugh előtt szép üzleti karrier állt, hiszen Oxfordban tanult ráadásul ösztöndíjasként, ő mégis castingokra járt, és

megkapta első szerepét a Privileged című filmben. A nagy áttörést viszont a Négy esküvő és egy temetés című filmnek köszönheti, melyben Andie MacDowell partnere volt. Ekkor került a romantikus vígjátékok sűrűjébe, így például az Áldatlan állapotban, Igazából szerelem és a Sztárom a párom című produkciókban is láthattuk.

Forrás: AFP

Magánélet

A színész 1987 és 2000 között Elizabeth Hurley brit színésznővel élt együtt, ám Hugh félrelépett, amit kedvese nem tudott neki megbocsátani. Évekkel később 2004 és 2007 között Jemina Khan újságíró volt a partnere, de első gyermeke nem tőle, hanem

Tinglan Hong kínai származású recepcióstól született, még 2011 szeptemberében.

Egy évvel később viszont a svéd televíziós producer, Anna Elisabet Eberstein hozta világra második gyermekét, John Mungot. A sornak azonban itt még nincs vége: harmadik gyermeke, Felix, egykori párjától, Tinglan Hongtól született 2013-ban, majd két évvel később világra jött a negyedik gyermeke, akinek édesanyja Eberstein.