Boldog születésnapot, Hugh Grant!

Forrás: AFP -
Hugh Grant színész szülinap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pénteken töltötte be 56. születésnapját az egyik kedvenc színészünk, Hugh Grant.

A színész 1960-ban látta meg a napvilágot, s bár sokan nem tudják, de ha a londoni sztár szülein múlik, sohasem hallunk Hughról, ők ugyanis azt szerették volna, hogy fiukból bankár legyen, hasonlóan bátyjához.

Forrás: AFP/Stephen Lovekin

Bár Hugh előtt szép üzleti karrier állt, hiszen Oxfordban tanult ráadásul ösztöndíjasként, ő mégis castingokra járt, és

megkapta első szerepét a Privileged című filmben.

A nagy áttörést viszont a Négy esküvő és egy temetés című filmnek köszönheti, melyben Andie MacDowell partnere volt. Ekkor került a romantikus vígjátékok sűrűjébe, így például az Áldatlan állapotban, Igazából szerelem és a Sztárom a párom című produkciókban is láthattuk.

Forrás: AFP

Magánélet

A színész 1987 és 2000 között Elizabeth Hurley brit színésznővel élt együtt, ám Hugh félrelépett, amit kedvese nem tudott neki megbocsátani. Évekkel később 2004 és 2007 között Jemina Khan újságíró volt a partnere, de első gyermeke nem tőle, hanem

Tinglan Hong kínai származású recepcióstól született, még 2011 szeptemberében.

Egy évvel később viszont a svéd televíziós producer, Anna Elisabet Eberstein hozta világra második gyermekét, John Mungot. A sornak azonban itt még nincs vége: harmadik gyermeke, Felix, egykori párjától, Tinglan Hongtól született 2013-ban, majd két évvel később világra jött a negyedik gyermeke, akinek édesanyja Eberstein.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.