Majka édesanyja: „Csak egyszer láthattam az unokámat”

Fotó: Mudra László - Origo -
nagyszülő család Majka rák kemoterápia gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bármennyire is szeretne felutazni Budapestre unokázni Majka édesanyja, Ibolya néni ezt nem teheti meg. Kemoterápiás kezelése miatt nincs ereje, ráadásul a látogatóktól is el van tiltva.

"Ez legalább akkora fájdalom, mint amit a kezelés okoz" - mondta Majka édesanyja, aki eddig csak egyszer látta kisebbik unokáját, Olivért. Ibolya néni nemrég kapta meg az utolsó kemoterápiás kezelését, de még mindig vannak fájdalmai, azonban őt csak az bántja, hogy nem látogathatja az unokáját.

Fotó: Mudra László - Origo

"Csak az bánt nagyon, hogy

a betegségem miatt nem lehetek olyan jó nagymama, mint amilyen szeretnék"

- mondta a Bestnek Majka édesanyja, aki utoljára 3 hetesen látta Olivért, azonban azóta már több mint 4 hónap telt el. Az interneten keresztül tartják a kapcsolatot, mivel ő el van tiltva a látogatóktól. Majka édesanyja szerint két gyerek után már itt lenne az ideje a házasságnak. "Ebben a kérdésben kimondottan régimódi vagyok. Szerencsére a fiatalok sem akarják tovább halogatni a dolgot" - árulta el Ibolya néni, akinek minden vágya, hogy megérje az esküvőt. "Biztos potyogni fognak a könnyeim, amikor a fiam kimondja majd a boldogító igent" - mondta Majka anyukája, aki már 15 éve harcol a rákkal.

Hiába az eljegyzés, nem lesz esküvő Király Lindáéknál http://www.life.hu/sztarok/20160909-kiraly-linda-egyelore-a-munkara-koncentral-nem-lesz-eskuvo-majd-idovel.htmlAz énekesnő hét éve van együtt Zsomborral és négy éve már a menyasszonya is a jóképű fiúnak. Hiába azonban a szerelem, az esküvő még várat magára. TV + Sztárok--Vitray Tamás 64 év után találta meg édesanyja sírjáthttp://www.life.hu/sztarok/20160909-vitray-tamas-64-ev-utan-talalta-meg-edesanyja-sirjat-aki-egy-auschwitzi-halaltaborban-hunyt-el.htmlVitray Tamás magánéletéről nem lehet sokat tudni, megtartotta magának annak ellenére, hogy évtizedek óta egy élő legenda, akit egy ország ismer. Most mégis felelevenített egy emléket, egy titkot édesanyjáról, akinek sírját 64 év után találta meg. TV + Sztárok--Heidi Klum megmutatta igazi arcáthttp://www.life.hu/sztarok/20160909-heidi-klum-bebizonyitotta-hogy-smink-nelkul-is-kaprazatos.htmlHeidi Klum egy igazi szépség. A modell ritkán mutatkozik smink nélkül, most azonban kivételt tett, a rajongók legnagyobb örömére. TV + SztárokOrigoElhagyta a férjét, majd összejött legjobb barátnőjével a világhírű írónő http://www.life.hu/sztarok/20160909-elizabeth-gilbert-osszejott-a-legjobb-baratnojevel-aki-rakos-izek-imak-szerelmek.htmlAz Ízek, imák, szerelmek sztárja nem törődik a rosszindulatú megjegyzésekkel és boldog új szerelmével. TV + Sztárok--Dér Heni és Manker tánca tette szebbé a napunkathttp://www.life.hu/sztarok/20160909-kasza-tibi-baratnoje-manker-es-der-heni-tanca-szebbe-tette-a-napunkat.htmlSzexi táncot lejtett Dér Heni és Kasza Tibi barátnője, Manker, ráadásul az erről készült videót a rajongóikkal is megosztották. TV + SztárokOrigo14 év után újra jó viszont ápol Liptai Claudia és Friderikusz Sándorhttp://www.life.hu/sztarok/20160909-friderikusz-sandor-megdicserte-a-kolleganojet-vege-a-regi-viszalynak.htmlA tévés szerdán megnézte a várandós műsorvezetőt a NőComment! című rendhagyó talkshow-sorozatban, ahol dícsérő szavakkal illette egykori kolléganőjét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.