Bármennyire is szeretne felutazni Budapestre unokázni Majka édesanyja, Ibolya néni ezt nem teheti meg. Kemoterápiás kezelése miatt nincs ereje, ráadásul a látogatóktól is el van tiltva.

"Ez legalább akkora fájdalom, mint amit a kezelés okoz" - mondta Majka édesanyja, aki eddig csak egyszer látta kisebbik unokáját, Olivért. Ibolya néni nemrég kapta meg az utolsó kemoterápiás kezelését, de még mindig vannak fájdalmai, azonban őt csak az bántja, hogy nem látogathatja az unokáját.

Fotó: Mudra László - Origo

"Csak az bánt nagyon, hogy a betegségem miatt nem lehetek olyan jó nagymama, mint amilyen szeretnék" - mondta a Bestnek Majka édesanyja, aki utoljára 3 hetesen látta Olivért, azonban azóta már több mint 4 hónap telt el. Az interneten keresztül tartják a kapcsolatot, mivel ő el van tiltva a látogatóktól. Majka édesanyja szerint két gyerek után már itt lenne az ideje a házasságnak. "Ebben a kérdésben kimondottan régimódi vagyok. Szerencsére a fiatalok sem akarják tovább halogatni a dolgot" - árulta el Ibolya néni, akinek minden vágya, hogy megérje az esküvőt. "Biztos potyogni fognak a könnyeim, amikor a fiam kimondja majd a boldogító igent" - mondta Majka anyukája, aki már 15 éve harcol a rákkal.