Katy Perry nemrég egy igen meglepő kijelentést tett, ami után rögtön elindultak a találgatások: mi a helyzet valójában közte és Taylor Swift között?

Katy és Taylor rajongói jó ideje beszélnek már arról, milyen jó lenne, ha kedvenceik közösen lépnének fel, vagy énekelnének egy dalt. Katy Perry nemrég a közösségi oldalán nyilvánított véleményt: azt írta, szívesen dolgozna a sztárral, de először Taylornak bocsánatot kellene kérnie tőle...De vajon miért írhatta ezt? 

A két lány 2010-benForrás: AFP/2010 Getty Images/Larry Busacca

Ők ketten ugyanis barátnők voltak, ám 2014-ben megjelent Taylor dala, a "Bad Blood", ami állítólag Taylor egy híres barátnőjéről szólt, aki később ellene fordult. Bennfenntesek szerint ez a nő Katy Perry, ami azért is biztos, mert Taylor egyszer a következőket nyilatkozta róla a Rolling Stone magazinnak: "Sosem tudtam eldönteni, barátok vagyunk, vagy sem. Odajött hozzám díjátadókon, dumáltunk kicsit, aztán csak úgy elsétált. Nem értettem, most jóban vagyunk, vagy csak kiszúr velem?"

A részletek még mindenesetre homályosak, Calvin Harris, Taylor exe szerint a lány sem ártatlan a dologban, mindenesetre mi kíváncsian várjuk, lesz -e nagyszabású békülés...