Calvin Harris Tom Hiddleston Taylor Swift kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint arról beszámoltunk, alig, hogy Taylor Swift és Calvin Harris szakítottak, az énekesnő máris másnál keresi a boldogságot. A hír persze eljutott a DJ-hez is, aki eléggé kiakadt, és egy szívszorító üzenetben adott hangot a szomorúságának, ám a jelek szerint ez Taylort a legkevésbé sem érdekli.

Úgy tűnik, hogy Taylor Swift elég gyorsan túllépett exén, ugyanis hihetetlen dolgot árult el új szerelméről.

Tom Hiddleston Forrás: W Magazine

Csupán egy hét telt el azóta, hogy kiderült Taylor Swift és Tom Hiddleston egy párt alkotnak. Ebben persze hatalmas szerepe volt Tomnak, aki, miután megtudta, hogy Taylor egyedülálló, azonnal

küldött neki egy óriási virágcsokrot.

Az énekesnőt az sem zavarja különösebben, hogy Calvin Harris nemrég őszintén kijelentette, hogy még mindig szereti, így nem meglepő, hogy az énekesnő Rhode Island-i háza mellett lőtt csókolózós képek, és a nemrég megjelent vidáman táncoló és flörtölő párosról készült videó összetörte a szívét, ennek pedig a Twitteren is hangot adott.

Forrás: AFP

Taylor egyik barátja azt is elárulta az E! nevű lapnak, hogy az énekesnő szerint Tom az igazi. „Nagyon élvezi, hogy Tom idősebb nála, és hogy ennyire érett, erős, megbízható. Egy igazi férfi, akire lehet számítani. Tom pedig szintén imádja, és állandóan vele akar lenni. Taylornak pedig erre van szüksége."

A világ legsikeresebb asszonyai: Taylor Swift

Mindössze 26 évesen választották a világ egyik legbefolyásosabb nőjének, de volt már az év dalszerzője is, továbbá 6 Grammyvel és 10 American Music Awards díjjal is büszkélkedhet. A világ legsikeresebb asszonyai sorozatunk következő részében Taylor Swift amerikai énekesnő életútját járjuk körbe. A teljes cikket itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.