A munka miatt szakított Barátok közt egykori sztárja

Forrás: Csabai István -
párkapcsolat Barátok közt Dósa Mátyás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt egykori főszereplője, Dósa Mátyás kapcsolata ráment a sok munkára. 

3 év után vége lett Mátyás és kedvese, Alexandra kapcsolatának. A 29 éves fiú szerint nincs konkrét indok a szakítás mögött, egyszerűen csak véget ért a szerelem.

Mátyás és Alexandra Forrás: Facebook/Mátyás Dósa

"..Az sem segített, hogy teljesen más ritmusban kezdtünk dolgozni. Korábban mind a ketten a szolnoki Szigligeti Színház társulatában játszottunk, de a Budapestre költözés után én szabadúszó lettem, három színházban, Veresegyházon, Szolnokon és a Karinthyban kezdtem játszani, Szása pedig az Operettszínház táncosa lett. Teljesen más tempóban éltünk. Végül közösen döntöttünk úgy, hogy ezt így nem folytatjuk tovább, békében váltunk el. Még időben léptünk, mielőtt elmérgesedett volna a helyzet, amely egyikünkhöz sem lett volna méltó" - mesélte a fiú a Blikknek.

Dósa Mátyás elmondta azt is, szépen szakítottak kedvesével, és barátok maradtak. Sok közös pont van az életükben, ám a továbblépés akkor is nehéz, ha közösen döntenek a szakítás mellett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.