Íme az 5 legmegdöbbentőbb haláleset a Barátok köztben

halál sorozat tragikus színész Barátok közt karakter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyarok egyik kedvenc sorozata lassan 17 éve fut az RTL Klubon. Az évek alatt számtalan szereplőt kiírtak már a készítők, a magyarázat pedig legtöbbször az volt, hogy a karakter "elfáradt." Nézzük, az öt legdurvább sztorit, amivel egy-egy színész elbúcsúzott. 

Berényi András (R. Kárpáti Péter)

Mondhatni alapító tag volt, hiszen a sorozat indulásától főszerepben láthattuk őt. A sztori szerint Andrást egy jótékonysági rendezvényen a Miklós által felbérelt verőemberek összetévesztették Attilával, majd mikor az üldözői elől egy toronyház tetejére menekült, megcsúszott, és a mélybe zuhant.

Fotó: Tuba Zoltán - Origo

Kertész Magdi anyus (Fodor Zsóka)

A ház édesanyja, aki minden pletykát ismert a Mátyás király téren. Tragikus halála nemcsak a nézőket, de a rajongókat is megviselte.Magdi anyus éppen takarított, amikor megcsúszott, és lezuhant a lépcsőn. A távozás óta néhány alkalommal szellemként visszatért.

Forrás: RTLKLUB

Egresi Tóni (Dósa Mátyás)

Berényi Miklós és Balogh Nóra örökbefogadott fiát 2007-ben írták ki a sorozatból. Épp a barátnőjével utazott, amikor autóbalesetet szenvedtek, és Tóni meghalt.

Forrás: Csabai István

Holman Valter (Kárpáti Levente)

Berényi Claudia nagy szerelme, akivel már a házasságot is tervezték. Egy vizsgálat során kiderült, hogy súlyos betegségben szenved. Halála váratlanul érte élettársát és lányát, akik az óta is jó barátságban vannak.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

Schneider Róbert (Pásztor Tibor)

A Varga Izabella által alakított Balogh Nóra nem sokáig örülhetett házasságának Schneider Róberttel, hiszen a férfit egy gyertyatartóval leütötték, és meghalt.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.