Clint Eastwood a '60-'70-es évek szívtiprója volt, legendás tekintete pedig örökre beivódott a női szívekbe. Úgy tűnik, fia is ennek a címnek a várományosa. 

Scott Eastwood, a legendás színész, Clint Eastwood 30 éves fia úgy tűnik nem csak színészi szerepei miatt lép édesapja nyomdokaiba, de sármos tekintetve és elképesztően dögös teste úgyanúgy rabulj ejti a nőket, mint legendás felmenője a '60-as években. Arról még nem sokat tudni, hogy van-e annyira tehetséges az ifjú színész, mint amennyire dögös, bár a Hosszú utazás és Suicie Squad-ban nyújtott alakítása bizakodásra ada okot.

Nagy szerencsénkre Scott jelen van a közösségi médiában is, Instagramjára pedig előszeretettel rakosgatja ki a szexibbnél szexibb fotókat magáról- íme egy kis vasárnap délelőtti csemege az ínyenceknek.

Nem csak szexi, de még az állatokat is szereti, imádott kuytáját, Freddyt, ha teheti, mindenhová magával viszi, még szörfözni is.

Had to take Freddy out to get some exercise. Not sure how much he actually got. #lazy #freddy @islesurfandsup

Scott Eastwood (@scotteastwood) által közzétett fénykép,

Nane!  A sztár még gitározni is tud, nem is akaráhogyan. kattints az alábbi videóra és meglátod!

És az a test... ezeket a domborodó izmokat sem a teremtőtől kapta, úgy tűnik Scott keményen edz dagadói muszklijaiért.

 

Taylor Swift és Scott Eastwood forró csókot váltott - Mit szól ehhez Calvin Harris?

 

A világsztártól már megszokhattuk, hogy mindig a tökéletességre törekszik, ha munkáról van szó. Legújabb dalának videoklipje elképesztően szexire sikeredett, amelyben nem más, mint Clint Eastwood fia, Scott kapott főszerepet. A nők milliói által imádott színész egy forró csókot is vált az énekesnővel, és többször is igen fülledt hangulatban állnak a kamera előtt. Nem kérdés, hogy nagyon jól néznek ki egymás mellett, és simán lehetnének Hollywood új álompárja.