Kabát Péter focista és szerelme, Adrienne az interneten ismerkedtek meg egymással. Egy hónap levelezés után beszéltek először.

A népszerű focistának nem lett volna szüksége arra, hogy az interneten keressen párt magának, hiszen a jóképű sportoló után bomlanak a nők, illetve bomlanának a mai napig. Adri, aki egykor pornózással kereste kenyerét, szintén népes rajongótáborral rendelkezik. Ők mégis az interneten találtak egymásra.

"Hat éve vagyunk együtt, a lánykérés pedig tavaly a születésnapomon történt. Peti akkor edzőtáborban volt, és mivel az internetről nem mert rendelni értékes gyűrűt, azt találta ki, hogy vesz egy szép bizsut- mesélte Adri.- Amikor nagyon komolyan azt mondta, hogy szeretne velem beszélni, megijedtem, de amikor megfogta a kezem, és a szemembe nézett, tudtam, hogy ebből csak jó sülhet ki." -emlékezett vissza a boldog menyasszony.

"Mivel egy férfi nem mindennap kéri meg párja kezét, ezért természetes volt, hogy izgultam.Bár reméltem, hogy Adri igent mond, előtte sok minden járt a fejemben, hogyan tegyem emlékezetessé a pillanatot.- magyarázta a Borsnak Kabát.

Bár a Nyerő páros szerelmespárja már túlvan az eljegyzésen, az esküvő még várat magára.

Kabát Péter és Róka Adrienne, Nyerő párosForrás: RTL Klub