Dúl a szerelem Sofia Vergara és Joe Manganiello között

Forrás: Instagram/sofiavergara -
Joe Manganiello szerelem Sofia Vergara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerencsére a Brangelina pároson kívül is maradt még szexi álompár Hollywoodban. 

Sofia Vergara és macsó férje, Joe Manganiello tavaly házasodtak össze, de szerencsére nem lankadnak közöttük az érzelmek: még mindg jól láthatóan imádják egymást. A páros New York-ban járt, innen posztoltak közös képet. Hát nem édesek?

Forrás: Instagram/sofiavergara

Sofia és férje egyébként abszolút hétköznapi cuccot viseltek, de persze így is remekül festettek. Ez nem is csoda: egy ilyen dögös nő és egy jóképű férfi csak feltűnést kelthetnek. A párnak novemberben lesz az első házassági évfordulója, kíváncsian várjuk, akkor mivel készülnek a rajongóknak - talán addig várnak, hogy bejelentsék, hamarosan érkezik hozzájuk a gólya?

Nyilvános Angelina Jolie és Brad Pitt válókeresete: Íme!http://www.life.hu/sztarok/20160921-a-sztarpar-dokumentumait-barki-elolvashatja.htmlBombaként robbant a hír, hogy Jolie és Pitt válnak. A színésznő ügyvédje tegnap meg is erősítette a hírt, és most a válókereset is nyilvánosságra került, rajta Angelina kézjegyével.TV + Sztárok--Lányok, szomorú hírünk van! Ryan Gosling elvette Eva Mendesthttp://www.life.hu/sztarok/20160921-ryan-gosling-es-eva-mendes-osszehazasodtak-most-derult-feny-a-lagzira.htmlBár most mindenki Angelina Jolie és Brad Pitt válásáról cikkezik, egy világhírű álompár esküvője mellett nem mehetünk el szó nélkül. TV + SztárokAFPMa lenne 85 éves a Dallas sztárja, Larry Hagmanhttp://www.life.hu/sztarok/20160921-larry-hagman-85-eves-lenne-a-dallas-sztarja-mindig-is-imadta-a-karakteret.htmlA színész 2012-ben, 81 éves korában hunyt el hosszú betegség után. Arcát sokan a Dallas című sorozatból ismerhetik, ahol évekig Jockeyt alakította. TV + SztárokBaukó Éva kiakadt! Kiosztotta a Való Világ 8 szereplőit- Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20160921-bauko-evanak-megvan-a-velemenye-a-lanyokrol.htmlAz egykori villalakó nem adta fel véleményének kinyilvánítását, mert egy velős poszt után még egy "erkölcstan videót" is tett fel a témáról. TV + Sztárok--Így reagált Brad Pitt válására Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/sztarok/20160921-jennifer-aniston.htmlBombaként robbant a hír tegnap délután, miszerint Angelina Jolie és Brad Pitt elválnak. Bátran kijelenthetjük, hogy az egész világ megdöbbenve vette tudomásul a hírt. Még a világsztárok sem jutottak szóhoz. TV + Sztárok--Ez aztán a szerelmi vallomás: Ilyen romantikus Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20160921-berki-krisztian-romantikus-szerelmi-vallomast-tett-hodi-pamelanak.htmlBerki Krisztián és Hódi Pamela szerelmének története ki tudja, hányadik felvonásnál tart már... most éppen őrülten szerelmes korszakukat élik. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.