A színész 2012-ben, 81 éves korában hunyt el hosszú betegség után. Arcát sokan a Dallas című sorozatból ismerhetik, ahol évekig Jockeyt alakította. 

Pályafutását színházi alakításokkal kezdte, később számos filmszerepet is kapott, sztárstátusát viszont kétségtelenül egy televíziós sorozatnak köszönheti. Hagman a Dallas után egy ideig leginkább csak súlyos alkoholproblémájával került az újságok címlapjára - a sorozat forgatása idején állítólag négy üveg pezsgő volt a napi adagja - , majd ebből fakadó májátültetéséről is sokat cikkeztek.  

Forrás: AFP/Gabriel Bouys

2002-ben egy magánprogram keretében Budapesten is járt. Akkor a Magyar Hírlapnak nyilatkozott új életéről: "Sikerült felkutatnom az elhunyt férfi édesanyját, és beszéltem is vele. Nem múlik el úgy egy nap, hogy reggel, borotválkozás közben a tükörbe nézve ne adnék hálát neki. Úgy gondolom, a szervadományozás a halhatatlanság egyik módja." 2011 végén derült ki, hogy Larry Hagman rákkal küzd, ugyanakkor elvállalta az új Dallas-sorozat főszerepét is. Családja szerint azért is tért vissza a legendás szerepbe, mert imádta Jockey karakterét.