Botrány! Verekedés miatt vitték be a rendőrségre Király Viktort

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
TV2 Star Academy verekedés Megasztár énekes Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Viktor még Amerikában, gördeszkázás közben került bajba. 

"Még Amerikában éltünk, és egy időben lelkesen gördeszkáztam, volt egy kis csapatunk. Korlátokon, lépcsőkön, utcákon cikáztunk, és lett egy törzshelyünk egy bank előtt, ahol na­gyon jó korlát volt. Ott voltunk azon az estén is, amikor felbukkant egy másik banda. Olyanok, akik nem szerették a deszkásokat. Nyolcan voltunk, tudtuk, hogy csata lesz, így felemeltük a deszkáinkat, és elkezdtünk verekedni velük. Nem tudom, ki hívta a rendőröket, akik minket gyűjtöttek be, amikor odaértek. Mindnyájunkat bevittek a rendőrségre, a megőrzőbe. Nyilván mindenünket elvették. Másnap, amikor kiengedtek és hazamentem, el sem mertem mondani a szüleimnek. Azt mondtam, egy barátomnál aludtam" - mesélte a Borsnak Viktor.

Fotó: Adrián Zoltán - Origo

"Nincs egy éve, hogy ez a történet valahol kicsúszott a számon. Akkor jutott apám fülébe, aki percekkel később már hívott is: te voltál börtönben? Hát, ja..." - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.