Szívecskés üzenettel köszönötte fel Sarka Katát Hajdú Péter a Facebookon

Forrás: Facebook / Hajdú Péter -
Sarka Kata Facebook Hajdú Péter születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter a közösségi oldal lehetőségeit is kihasználta, hogy felköszöntse születésnapján feleségét Sarka Katát. 

Amióta robbant a hír, Hajdú Péter egy percig nem tagadta, szeretné, ha rendbejönnének Katával a dolgaik. Ezt bizonyítja a mostani szívecskés üzenete is, amit a Facebookon tett közzé felesége 30. születésnapjára.

A bejegyzéshez alig 6 óra alatt az éjszaka folyamán közel 700 reakció és sok-sok komment érkezett, a legtöbben azért szurkolnak, hogy a pár újra valóban egy pár legyen.

Az üzenetre Kata egyelőre nem reagált, legalábbis nyilvánosan még biztosan nem.

Forrás: Facebook / Hajdú Péter

Sarka Kata és Hajdú Péter magánéleti válsága hetek óta a címlapokon van, az érintettek azonban csak nagyon ritkán szólalnak meg a témával kapcsolatban. A találgatások folyamatosak, pedig lehet, hogy még ők maguk sem tudják, együtt maradnak-e, vagy sem. Kata nemrégiben nem tagadta, igaz, meg sem erősítette, hogy feltűnt kapcsolatukban a titokzatos harmadik, majd az ATV-n bemutatkozó Henrik angyalai című műsorban Sarka Kata vendégeskedett Havasnál. És meglepő őszinteséggel vallott házassága kudarcáról, de azt is hozzátette, még nem adták be a valópert.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.