Valkó Eszter: "Csodás, hogy a férjem jól érezte magát civilként"

Nyerő páros Valkó Eszter RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nyerő Páros fináléjában Peller Anna és párja valamint Valkó Eszterék küzdöttek meg egymással. A műsor ezüst érmes párját a Life.hu riportere arról kérdezte milyen hatással volt a kapcsolatukra a műsor. 

Eszti elmondta, leküzdötte-e már tériszonyát Peti azt pedig pedig azt árukta el, milyen étellel lepi majd meg feleségét, ha legközelebb a főzéssel próbálkozik.

Sokkoló videó: Angelina Jolie heroin és kokain fogyasztás utánhttp://www.life.hu/sztarok/20160924-angelina-jolie-is-volt-drogfuggo-video-a-szinesznorol-heroin-es-kokain-fogyasztasa-utan.htmlAngelina Jolie is volt már mélyponton, ezt bizonyítja az a kikerült videó, melyen drogos befolyásoltság alatt látható. A felvételt dílere, Franklin Meyer rögzítette. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs: "Kamerák előtt nehezen tudok oldódni"http://www.life.hu/sztarok/20160924-sebestyen-balazs-az-rtl-klub-nyero-parosanak-musorvezetoje-interjut-adott.htmlA Nyerő Páros műsorvezetőjét, Sebestyén Balázst arról kérdezte a Life.hu riportere, szerinte mi lehetett az iszonyatos szavazatkülönbség oka a fináléban résztvevő játékosok közt. Ahogy már megírtuk, az RTL Klub műsorát Peller Anna és párja nyerték. Balázs szerint bárki megérdemelte volna a győzelmet, a szavazatkülönbségről pedig a nézőket kellene faggatni. TV + SztárokOrigoTóth Gabi: "Szeretem Tibit, rettegek attól, hogy elveszíthetem" http://www.life.hu/sztarok/20160924-toth-gabi-enekesno-az-rtl-klub-xfaktoranak-mentora-molnar-tibi-trap-kapitannyal-valo-kapcsolatarol.htmlBár az X-Faktor elindulásával Tóth Gabi ismét sok fiatalemberrel találkozik, akik így vagy úgy megpróbálják őt meggyőzni tehetségükről, párja, a szintén a tehetségkutatóban felbukkant Molnár Tibi, azaz Trap kapitány mégsem féltékeny. Az énekesnő azonban arról beszélt, néha fél, hogy elveszíti párját.TV + Sztárok--5 valóságshow-hős, aki ma is aranykanállal majszolja az életet http://www.life.hu/sztarok/20160919-ok-jottek-ki-legjobban-a-valo-vilagbol-5-valosagshow-hos-aki-meg-ma-is-sikeres.htmlKorábban összeszedtük azokat a játékosokat, akiknek az élete mélyrepülésbe kezdett a villalét után. Most viszont górcső alá vettük azokat az embereket, akik igazi sztárok lettek az elmúlt években. Többen közülük műsorvezetőként, sikeres családanyaként vagy igen népszerű celebként tengetik a mindennapjaikat, sőt igazi luxusban hajtják álomra a fejüket. Íme, az öt legjobban járt valóságshow-hős. TV + SztárokOrigoRajongók, figyelem! Visszatér a Magnum című sorozathttp://www.life.hu/sztarok/20160923-magnum-sorozat-visszater-a-tom-selleck-foszereplesevel-keszult-remekmu.htmlA hírek szerint az ABC csatorna már be is kért egy forgatókönyvet a készülő műsorról. A sorozat Magnum lányáról szól majd. TV + Sztárok--Utolsó útjára indul a Morning Showhttp://www.life.hu/sztarok/20160923-utolso-oszi-turnejara-indul-a-morning-show-szeptember-26an-sopronban-egerben-bajan-kaposvaron-es.htmlMeglehet, hogy a rajongók utoljára találkozhatnak ebben a formában kedvenceikkel: szeptember 26-tól öt napon keresztül öt nagyvárosba látogat a Morning Show. Budapesten, Sopronban, Baján, Egerben és Kaposváron indítja majd a napot a hármas. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.