Gregor Bernadett magányos? Nincs sok barátja van a színésznőnek

színésznő Gregor Bernadett ismerős barátok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 44 éves színésznő az elmúlt időben igen keveset szerepel a médiában, ám most újabb interjút adott a magánéletéről. 

Gregor Bernadettnek gyerekkorában sem voltak igazán barátai, ám ő ezt sosem bánta. Ma is csupán egy-két ember áll hozzá közel, de ezen nem is szeretne változtatni, ugyanis elmondása szerint őt zavarja, ha sok ember van körülötte. A sztár az utóbbi időben elképesztően lefogyott, melyet büszkén fel is vállalt nemrég egy interjúban. Ezt ide kattintva nézheted meg!

Gregor Bernadett: “Munkakutyának hívom magam”

Gregor Bernadett számára az egész év a megfelelésről szól, ezért ő kifejezetten élvezi a nyarat, amikor végre feltöltődhet. Erre meg is találta a megfelelő helyszínt, de most újra elkezdődik a forgatag.
Bangó Margit Schmuck Andorral állt összehttp://www.life.hu/sztarok/20160927-bango-margit-hamarosan-50-eves-evfordulot-unnepel-joban-van-schmuck-andorral-a-szive-szerelme.htmlA színpadon hatalmas virágcsokorral lepte meg Schmuck Andor a művésznőt, akikről nem is tudtuk, milyen jó kapcsolatot ápolnak! Az ajándéknak ezen kívül más apropója is volt: Bangó Margit hamarosan kerek évfordulót ünnepel! Erről mesélt a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak. TV + SztárokOrigoMegszólalt a nő, akivel állítólag Brad Pitt csalta Jennifer Anistonthttp://www.life.hu/sztarok/20160926-megszolalt-a-modell-april-florio-akivel-allitolag-brad-pitt-csalta-jennifer-anistont.htmlBár most a Brangelina-válás van terítéken, előkerült egy nő, akivel egykor állítólag a filmsztár az előző feleségét, Jennifer Anistont csalta. TV + Sztárok--Puskás Peti: „Gyorsan tűnnek el emberek ebben a szakmában”http://www.life.hu/sztarok/20160923-puskas-peti-interju-nem-hakni-kiralyt-akar-talalni-az-x-faktorban-komoly-enekest-keres.htmlA fiatal énekes mindössze 20 éves volt, amikor bekerült a tehetségkutatók pörgős világába. Az elmúlt években sikert sikerre halmozott, és ma már nemcsak énekesként, hanem színészként is helytáll a színpadon. Idén az X-Faktor mentoraként tér vissza a képernyőre. Elmondása szerint nem haknikirályt, hanem egy igazi tehetséget keres. Hogyan? A vele készült interjúból megtudhatod. TV + Sztárok--5 híresség, aki Jennifer Anistonon kívül köztudottan utálja Angelia Jolie-t http://www.life.hu/sztarok/20160926-hiressegek-akik-utaljak-angelina-jolie-szinesznot.htmlAzzal nem mondunk újat, ha eláruljuk, hogy a Jóbarátok sztárja és Angelina sosem lesznek kebelbarátnők. De nem Jennifer Aniston Jolie egyetlen ellensége Hollywoodban - íme 5 híresség, akik vállalják, hogy nem kedvelik túlzottan a démoni filmcsillagot. TV + SztárokOrigoRövid hajú kisfiúvá változott Nagy Adri: micsoda átalakulás! http://www.life.hu/sztarok/20160925-nagy-adri-eminem-lett-szoke-rovid-haju-kisfiunak-nezett-ki-a-sztar-a-szinpadon.htmlA dögös énekesnő egy időre megvált gyönyörű barna tincseitől, és hidrogénszőke hajra váltott. Persze, csak egy előadás kedvéért. TV + SztárokOrigoKitört a háború Norbi és Majka között: nem kímélik egymást!http://www.life.hu/sztarok/20160926-kitort-a-haboru-majka-es-norbi-kozott-ozd-miatt-nem-kimelik-egymast-facebookon-uzengetnek.htmlNorbi kapott hideget-meleget azért, mert azt merte mondani, hogy legutóbb hiába volt tengerparton nyaralni, a hely hangulata őt inkább Ózdra emlékeztette. Ezért Majka is kiosztotta a fitneszgurut, az alapos válasz sem váratott sokat magára, de Majkát sem kell félteni, a viszontválasz is megérkezett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.