Élő adásban szakadtak a röhögéstől a híradósok a kecskeemberen: Videó!

videó nevetés riporter humor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vannak olyan kutatók, akik bármit megtesznek annak érdekében, hogy nagyobb felfedezést tegyenek egy-egy területen. Thomas Thwaites pont ilyen ember. 

A férfi a napokban kapta meg a biológiai IgNobel-díjat. Az elismerést minden évben azoknak ítélik meg, akik a leghülyébb kutatásokat végzik az egyes tudományterületeken, az említett férfi pedig művégtagokkal felszerelkezve három napig hegyi kecskék közt élt az Alpokban, hogy kicsit kiszakadjon a mindennapokból. Persze ezt videóra is vették, mely a kanadai CTV News winnipegi stúdiójában is adásba került. A felvétel után a műsorvezetők sírva nevettek, melyen nem is csodálkozunk. Íme:

Idegesítette a gyereksírás, halálra verte a kisbabát a drogos férfihttp://www.life.hu/news/20160928-idegesitette-a-gyereksiras-a-drogos-ferfit-halalra-verte-a-csecsemot-eletfogytig-tarto-bortont.htmlÉlettársa gyermekét verte meg a férfi, aki olyan súlyos sérüléseket okozott a kisbabának, hogy az belehalt. A korábban már többször büntetett férfi rendszeresen verte a nő másik gyermekét is, ennek ellenére vele élt az anya. News--Hatalmas sztár lett a gyönyörű hangú magyar papbólhttp://www.life.hu/news/20160928-hatalmas-sztar-lett-a-szombathelyi-eneklo-papbol-gombos-balintbol.htmlMár csaknem 130 ezren tekintették meg a szombathelyi papról készült videót, amelyben egy ifjú párt örvendeztet meg a Hallelujah című dallal. A pap csodás hangjától libabőrös lesz az ember! NewsOrigoPénzt fizetett a szexért a 13 éves kisfiúnak (18+)http://www.life.hu/news/20160927-penzt-fizetett-a-szexert-a-37-eves-ferfi-a-13-eves-keszthelyi-kisfiunak.htmlBüntetőeljárás indult szexuális visszaélés miatt a Győrhöz közel élő férfi ellen, aki az interneten megismert 13 éves keszthelyi kisfiúval létesített szexuális kapcsolatot pénzért cserébe. News--Fogadj örökbe: különleges kampánnyal keresnek gazdit a kutyusokhttp://www.life.hu/news/20160926-fogadj-orokbe-kutyas-kulonleges-kampannyal-keresnek-otthont-airbnb-lakashirdeteseket-foglaltak-el.htmlOnline örökbefogadási kampány indult az Illatos úton élő kutyák számára: Dolly, Pupi, Bandita és a többiek három lakás hirdetéseit foglalták el, és alig várják, hogy valódi otthonra találjanak. Az örökbefogadók ráadásul most meg is kaphatják a meseszép lakások bármelyikét három napra, hogy ott jobban megismerhessék egymást újdonsült kedvencükkel. NewsOrigoNew York-i robbantás: Két éve szóltam, hogy a fiam terroristahttp://www.life.hu/news/20160921-a-robbanto-apja-mar-ket-eve-szolt-a-hatosagoknak-de-nem-talaltak-bizonyitekot.htmlA New York-i robbantás afgán származású gyanúsítottjának édesapja úgy sejtette, hogy Ahmad a szélsőségesek felé fordult, de szavai süket fülekre találtak. NewsOrigoBrutálisan összevertek egy fiatal fiúthttp://www.life.hu/news/20160921-butalisan-osszevertek-egy-fiatal-fiut-a-tamadok-bortont-kaptak-tettukert.htmlA 19 éves fiatalt egy átbulizott este után verték össze. A támadók brutális tettét egy kamera is rögzítette. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.