Pamela Anderson legidősebb fia először a neten próbált ismerkedni, anyja azonban erről gyorsan lebeszélte. 

Pamela Andersont a 90-es évek szexszinbólumaként ismerhettük meg, anyai szerepben viszont eddig csak ritkán láthattuk. Most, hogy fiai lassan kirepülnek a családi fészekbőlranditippekkel látja el őket.

Forrás: NORTHFOTO/AFF/PA Images/© Lumarphoto / Aff-Usa.Com

A most 20 éves Dylen korbban próbálkozott az internetes társkereséssel is, de mára már a személyes ismerkedés híve.
"Megmondtam neki, hogy felejtse el a hülye online randizós oldalakat. Hála égnek ő szót is fogad! Összefutni valakivel az utcán és megismerkedni, ez az igazi emberi kapcsolat!" - nyilatkozta a színésznő a Mirrornak. A személyes kapcsolat mellett szól az is, hogy a 20 éves Brandon és a 18 éves Dylen rendkívül elegáns öltönyben, anyjuk nélkül a Milánói Fashion Week-en buliztak Sofia Richievel.

Mióta a gyönyörű modell szakított Justin Bieberrel, azóta a testvérek szívesen lógnak a társaságában. Szemtanúk állítása szerint, Sofia és Brandon Milánóban minden jel szerint igencsak közel kerültek egymáshoz. Arról még nincs információ, hogy Sofia és Brandon kapcsolatához mit szól a szexbomba, reméljük, most örül a szőke szépség, hogy nagyfia megfogadta az anyai intelmeket és nem egy internetről összeszedett idegennel találkozgat.