Szakított modell barátnőjével Justin Bieber!

Forrás: NORTHFOTO/AKM/GSI Media/Gice -
buli Sofia Richie Justin Bieber szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szakított a sztárpár! Mégsem volt annyira felhőtlen Sofia és Justin kapcsolata.

Az még nem derült ki, hogy ki vetett véget a bimbózó románcnak. Az azonban biztos, hogy

néhány hete Mexikóba utaztak

a lány 18. születésnapját megünnepelni, azóta viszont túl sokat nem találkoztak - írja a TMZ.

Forrás: NORTHFOTO/AKM/GSI Media/Gice

Korábban Justin Bieber még az Instagram profilját is felfüggesztette a Sofiát sértegető kommentek miatt, valami mégis megváltozott a fiatalok között, ugyanis a hírek szerint már nem alkotnak egy párt. A különválást azonban mind a ketten nagyon jól viselik:

Lionel Richie 18 éves lánya és Bieber sem tűnik túl letörtnek a szakítás miatt

- Sofia például végigbulizta a hétvégét barátaival. Justin a hírek szerint azt mondta,

szingli és készen áll egy új kapcsolatra!

A kérdés már csak az, hogy ki lesz Bieber következő "áldozata" a fiatal szépségek közül?

Neki mindent lehet? Alsónadrágban wakeboardozott Justin Bieber

Csodás látvány fogadott bennünket lapszemle közben kedd reggel: végre láthatjuk Justin Biebert egy fehér alsónaciban, méghozzá jó vizesen. Szép nap ez a mai!

Videóban őrült meg Britney Spears!http://www.life.hu/sztarok/20160919-britney-falatnyi-ruhaban-orult-meg-instavideojaban.htmlFrenetikus színpadra illő tánccal kápráztatta el rajongóit az énekesnő! TV + SztárokMajka durván beszólt Kozsónakhttp://www.life.hu/sztarok/20160920-majka-beszolt-kozsonak-aki-megsertodott.htmlA 90-es években Kozsó dalaira bulizott a fél ország. Mára már valljuk be, sokak szerint cikinek számít dúdolni a Szomorú szamurájt, ha meghallod a rádióban... TV + Sztárok--Tényleg Evelin lesz Dina ellenfele a párbajon?http://www.life.hu/sztarok/20160920-tenyleg-evelin-lesz-dina-ellenfele-a-parbajon-ezt-gondolja-a-lany.htmlMiután Dinára került a kiválasztottat jelölő kendő, elkezdődtek a találgatások, ki is lesz a lány párbajellenfele. TV + SztárokOrigoHoppá! Becsajozott Cristiano Ronaldohttp://www.life.hu/sztarok/20160919-szepsegkiralynobe-szerelmes-a-nok-balvanya.htmlÚjra szerelmes a Real Madrid sztárja! Szexi szépségkirálynő az új kiszemelt!TV + Sztárok--5 valóságshow-hős, aki a mai napig élvezi az életet http://www.life.hu/sztarok/20160919-ok-jottek-ki-legjobban-a-valo-vilagbol-5-valosagshow-hos-aki-meg-ma-is-sikeres.htmlÚj tévécsatorna érkezik Magyarországra http://www.life.hu/sztarok/20160919-magyarorszag-uj-tevecsatornaval-rukkol-elo-az-rtl-klub-spike-nevvel.htmlRTL Spike néven új, izgalmas szórakoztató csatornát indít a Viacom, az RTL Magyarországgal együttműködésben. A vadonatúj tévéadón egyedi tartalmak és saját gyártású műsorok is láthatók lesznek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.