Muri Enikő hosszú ideig boldogan szervezte saját esküvőjét, amikor történt valami: a színésznő fájdalmasan vette tudomásul, hogy kihűlt a szerelem és már nem Karesz az a férfi, akivel le szeretné élni az életét...

A Sztárban Sztár énekesének karrierje folyamatosan ível felfelé! Enikő az éneklés mellett több főszerepet is játszik különböző színházakban. Energiája szinte kifogyhatatlan, hiszen fellépesi és színházi szerepei mellett folyamatosan képzi is magát: kitanulta a rendezvényszervezői szakmát is. Éppen ezért, mikor párjával Karesszal eljegyezték egymást, a boldog aranekilátott saját esküvője megszervezésének."Emlékszem, a lánykérés után néhány perccel azt mondtam Karesznak, hogy tűzzük ki az esküvő időpontját, mert mindent meg kell szervezni. Azonnal felébredt bennem a szervező, és tudtam, rengeteg a teendő" – emlékezett vissza eljegyzése pillanatára a színésznő a Story Magazinnak.
Az álomesküvőt végül lefújta a pár. Enikő a ceremónia előtt mindenki megdöbbenésére véget vetett a kapcsolatnak. 

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Az énekesnő őszintén mesélt arról, mi vezetett ehhez a nehéz döntéshez, röviddel a házasságkötés előtt. Szomroúan és kétségbeesve döbbent rá arra: kihűlt a szerelem.
"Már minden megvolt, a helyszín, a zenekar, a fotós, amikor azt éreztem, hogy mégsem ebben a kapcsolatban szeretném leélni az életem. Közben utazásra kézültünk Karesszal, de azt éreztem, hogy már ne menjünk sehova. (... ) Egy ideig még próbáltuk megmenteni a szerelmünket, de nem ment. Azt hiszem mindketten kicsit önzővé váltunk a végére. Annak viszont örülök, hogy mindent kulturáltan tudtunk megbeszélni, mielőtt lefújtuk az esküvőt."
A szakítás után, nemcsak életét, de albérletét is teljesen átrendezte.
"Karesz elköltözése után a hálószobát is áthelyeztem egy kisebb szobába, ahova tényleg csak az ágyam fér be, így nagyobb hely maradt máshol" -magyarázta a változásokat Enikő.
A sztárnak szerencsére, nagyon sok dolga van. Élvezi az életet, és jelenleg nem vágyik újabb kapcsolatra. Az azonban biztos, hogy saját esküvőjét, ha egyszer úgy alakul, ő maga akarja megszervezni.